Ο σχεδιασμός της επόμενης μέρας – Προβληματισμός στους ηττημένους



Τους απαραίτητους και αναμενόμενους πανηγυρισμούς των μεγάλων νικητών της περασμένης Κυριακής στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και στους τέσσερις Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης ήρθε να διαδεχθεί, πλέον, η έναρξη της συζήτησης για το σχεδιασμό της επόμενης, νέας θητείας, που αρχίζει από την 1η Σεπτεμβρίου.

Τόσο ο νεοεκλεγείς περιφερειάρχης Θόδωρος Καρυπίδης, όσο και νέοι δήμαρχοι Κοζάνης, Εορδαίας, Σερβίων-Βελβεντού και Βοϊου, Λευτέρης Ιωαννίδης, Σάββας Ζαμανίδης, Αθανάσιος Κοσματόπουλος και Δημήτρης Λαμπρόπουλος, αντίστοιχα, καλούνται, πλέον, να ξεκινήσουν τις συζητήσεις και την απαραίτητη προετοιμασία με τους συνεργάτες τους, προκειμένου να εμφανιστούν πανέτοιμοι για τη ανάληψη των καθηκόντων τους.

Οι προκλήσεις, άλλωστε, που έχουν μπροστά τους είναι τεράστιες, ενώ τα ασφυκτικά οικονομικά της αυτοδιοίκησης, πρώτου και δεύτερου βαθμού, αναμένεται να συνεχίσουν να δημιουργούν προβλήματα στο έργο περιφερειαρχών και δημάρχων. Παράλληλα, όλοι οι νεοεκλεγέντες καλούνται να επιλέξουν και α πρόσωπα που θα στελεχώσουν το νέο διοικητικό σχήμα της Περιφέρειας και των Δήμων, αλλά και τους επικεφαλής Νομικών Προσώπων και Οργανισμών, επιλογές που πάντα κρύβουν δυσκολίες και προκαλούν, σε ένα βαθμό, εσω-παραταξιακές αντιδράσεις

Να σημειωθεί, τέλος, πως εντός των επόμενων ημερών αναμένονται και οι πρώτες συναντήσεις των νέων με τους…απερχόμενους, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στην πρώτη συνάντηση ενημέρωσης που θα έχει ο νέος περιφερειάρχης Θόδωρος Καρυπίδης με τον απερχόμενο Γιώργο Δακή.

Πρωινός Λόγος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.