Δευτέρα 2 Ιουνίου το 5ο και τελευταίο σεμινάριο του Leaders’ Coaching



Μία εξαιρετική πρωτοβουλία του Ομίλου Rotaract Κοζάνης

Ο Όμιλος Rotaract Κοζάνης, αποτελούμενος από νέους επαγγελματίες, επιχειρηματίες και επιστήμονες της περιοχής μας, υλοποιεί ένα πρωτότυπο project, με τίτλο «Leaders’ Coaching», με σκοπό την κατάρτιση των νέων σε θέματα ηγεσίας και επιχειρηματικότητας, με εισηγητή τον Δρ Νέστορα Κολοβό.

Το «Leaders’ Coaching» πραγματεύεται  την έννοια της ηγεσίας, ως την ανώτερη μορφή της επιχειρηματικής δράσης, σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις και απόψεις περί επιχειρηματικότητας.
Ο τίτλος της 5ης συνεδρίας είναι «Το τίμημα και το πιο σημαντικό μάθημα της ηγεσίας». Επίσης, κατά τη διάρκεια της 5ης συνεδρίας θα γίνει αναφορά στα θέματα των προηγούμενων συνεδριών και θα ανακεφαλαιωθούν τα σημαντικότερα σημεία τους.

Τρόπος διεξαγωγής

Ο Όμιλος Rotaract Κοζάνης υιοθέτησε τη μέθοδο στρογγυλής τραπέζης (roundtable) για την διεξαγωγή των σεμιναρίων. Η μέθοδος αυτή εφαρμόζεται με μεγάλη επιτυχία από τους μεγαλύτερους οργανισμούς και ιδρύματα στον κόσμο και έχει αποδειχθεί ότι αποδίδει πολλαπλά οφέλη στους συμμετέχοντες.

Στο τέλος κάθε εισήγησης, η οποία διαρκεί περίπου 30 λεπτά, ακολουθεί ανοικτή συζήτηση, διάλογος και υποβολή ερωτήσεων προς τον εισηγητή.

Τα σεμινάρια προσφέρονται δωρεάν αλλά λόγω του τρόπου διεξαγωγής ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι αρκετά περιορισμένος και συγκεκριμένα στα 25 άτομα.

Η 5η συνεδρία του «Leaders’ Coaching» πραγματοποιείται την Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014 και ώρα 20.30, στον ημιόροφο του ξενοδοχείου «Ερμιόνιον».

Εάν ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε τα σεμινάρια, συμπληρώστε άμεσα την Δήλωση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος ή αποστείλετε σχετικό e-mail στο rotaractkozani@gmail.com. Θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας
Ευάγγελος Χαραλαμπίδης
Πρόεδρος Ομίλου Rotaract Κοζάνης
Τηλ.: 6946 271110

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.