Ευχαριστήριο της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη- Τόπος να ζεις»



Ευχαριστούμε όλους τους συνδημότες μας που μας εμπιστεύθηκαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους. Ευχαριστούμε όλους τους υποψηφίους μας που εξέθεσαν τον εαυτό τους στην κρίση των συμπολιτών μας. Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές που ακούραστα κοινώνησαν τις θέσεις μας και τα προτάγματά μας απ’ άκρη σε άκρη του δήμου μας. Ευχαριστούμε όλα τα μέλη της Δημοτικής Κίνησης που από την αρχή της σύστασής της δούλεψαν ακούραστα για να μεταφέρουν μια διαφορετική άποψη και στάση για τα δημόσια πράγματα, να καταγράψουν προβλήματα του δήμου και να συνεργαστούν στην εκπόνηση του προγράμματός μας.

  Γνωρίζουμε ότι αναλαμβάνουμε ένα δύσκολο έργο, έναν δήμο με πολλά προβλήματα. Το βάρος των ευθυνών είναι μεγάλο. Όμως δεν θα διαψεύσουμε κανέναν συμπολίτη μας. Δεσμευόμαστε να υλοποιήσουμε τις προτάσεις – θέσεις μας, έτσι όπως παρουσιάζονται στον προεκλογικό μας λόγο.

Ο νέος δήμος θα είναι ανοικτός σε όλους τους συμπολίτες μας, σε όλη την τοπική κοινωνία. Στο έργο που αναλαμβάνουμε θέλουμε και την κριτική σας και τις προτάσεις σας και πάνω απ’ όλα θέλουμε τη συμμετοχή σας. Αντίπαλός μας είναι τα προβλήματα του δήμου και η κρατούσα νοοτροπία που θέλει το προσωπικό πάνω από το συλλογικό, τις διαπροσωπικές – πελατειακές σχέσεις πάνω από τους θεσμούς και την αξιοκρατία. Ζητάμε την στήριξή σας να ανατρέψουμε αυτήν την κατάσταση και να μετατρέψουμε τον δήμο μας σε πρότυπο διαφάνειας και αξιοκρατίας.

Θα εργαστούμε σκληρά για να κάνουμε το όραμα πραγματικότητα. Θέλουμε στο τέλος της 5ετίας να μπορούμε να κοιτάζουμε τον καθένα από σας στα μάτια και να λέμε την αλήθεια.

  Τέλος καλούμε όλες τις παρατάξεις να συνεργαστούν μαζί μας για τις μικρές καθημερινές ανατροπές, αλλά και για την αναβάθμιση της λειτουργίας του Δημοτικού συμβουλίου. Στο νέο δημοτικό συμβούλιο θα έχουν χώρο και ουσιαστικό λόγο όλοι, ανεξάρτητα από το εκλογικό αποτέλεσμα. Θα εφαρμόσουμε τις αρχές της δημοκρατίας σε όλες τις εκφάνσεις του δήμου, έτσι όπως μάθαμε να τις υπηρετούμε στα 4 χρόνια παρουσίας μας στα δημοτικά πράγματα.

  Στις 25 του Μάη ο ‘δήμος’ μας εμπιστεύθηκε την διοίκηση δείχνοντας ότι όταν οι κοινωνίες θέλουν μπορούν να κάνουν την ανατροπή. Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Στις 25 του Μάη νίκησαν οι πολίτες και η κοινωνία.

Η Συντονιστική Επιτροπή

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.