Η Ραχήλ Μακρή για το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών στη Δυτική Μακεδονία και για την εκλογή του Ν. Μαριά

Ραχήλ Μακρή: «Η Δυτική Μακεδονία δίνει το σύνθημα για την μεγάλη ανατροπή»

Οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας έστειλαν μια ηχηρή απάντηση στον Αντώνη Σαμαρά και στον προσκείμενο σ’ αυτόν Περιφερειάρχη. Οι πολίτες με την απόφαση τους έστειλαν την ηχηρή απόφαση τους για ανατροπή των πολιτικών συμφερόντων που θέλουν την πώληση του ορυκτού πλούτου, της ΔΕΗ, των νερών και της δημόσιας περιουσίας των Δυτικομακεδόνων. Μαζί με τον νέο Περιφερειάρχη και τους νέους Δημάρχους θα αποτρέψουμε κάθε προσπάθεια ξεπουλήματος της ΔΕΗ, των νερών και των δομών στα συμφέροντα τύπου Μπόμπολα, ανατρέποντας τα σχέδια του Αντώνη Σαμαρά και της συμμορίας του.

Το κάστρο του στην Δυτική Μακεδονία έπεσε, ο φιλογερμανός Περιφερειάρχης καθώς και οι υποτακτικοί Δήμαρχοι πήραν την απάντηση τους. Εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο του νέου Περιφερειάρχη, Θοδωρή Καρυπίδη, που εδώ και χρόνια δίνει μάχη κατά του Μνημονίου μέσω του δημοσιογραφικού λειτουργήματος και τώρα καλείται να δώσει τη μάχη από τον ανώτατο αξίωμα της περιφέρειας. Εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία στους νέους Δημάρχους, Εορδαίας, Σάββα Ζαμανίδη, Κοζάνης, Λευτέρη Ιωαννίδη, Σερβίων – Βελβεντού, Σάκη Κοσματόπουλο και Βοΐου, Δημήτρη Λαμπρόπουλο. Θα είμαι δίπλα τους σε κάθε δυσκολία που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν, ενώ βρίσκομαι στη διάθεση τους για να αναδείξουμε μέσω του κοινοβουλευτικού έργου τα προβλήματα του τόπου μας.


Ραχήλ Μακρή: “Ισχυρή Φωνή των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Ευρωβουλή”

Κόντρα σε ένα σύστημα κατευθυνόμενης μαζικής προπαγάνδας και παραπληροφόρησης. Ενάντια στο δημοσιογραφικό κατεστημένο, το οποίο ταΐζει η διαπλοκή της Συγκυβέρνησης για να καλύψει την εκποίηση της περιουσίας των Ελλήνων. Ενάντια στο παρακράτος του κατεστημένου που επί 38 χρόνια προωθεί τους επιχειρηματίες και τους διάττοντες αστέρες, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αντιστεκόμενοι στον συρφετό των ανήθικων επιθέσεων άντεξαν και έστειλαν έναν αγνό και άξιο πατριώτη στην Ευρωβουλή.

Δυο χρόνια στο Εθνικό κοινοβούλιο ως ειδική αγορήτρια των Ανεξάρτητων Ελλήνων σχεδόν σε 70 νομοσχέδια εκτίμησα τις γνώσεις, την ολοκληρωμένη πληροφόρηση και το κοινοβουλευτικό ήθος του Νότη Μαριά, πρώην Βουλευτή Ηρακλείου και νυν Ευρωβουλευτή όλων των Ελλήνων. Τον ευχαριστώ, που στάθηκε στο ύψος μιας ανεξάρτητης και υπεύθυνης αντιπολιτευτικής προσπάθειας. Τον ευχαριστώ, γιατί αποτέλεσε πηγή δύναμης και έμπνευσης ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος για όλους του Βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων και πιστεύω ακράδαντα ότι θα μεταφέρει την πατριωτική δύναμη του κινήματος στο κοινοβούλιο της Ευρώπης.

Ο στόχος για έναν τουλάχιστον εκπρόσωπο μας στην ευρωβουλή επετεύχθη. Το μήνυμα του Ελληνικού Λαού ελήφθη και θα αξιοποιηθεί. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ενωμένοι προχωράμε για την δικαίωση όλων των Ελλήνων.    

Νότη Μαριά σου εύχομαι καλή δύναμη στο νέο δύσκολο έργο σου ως εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο Ευρωκοινοβούλιο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.