Κοζάνη: Μοίραζαν ψηφοδέλτια μέσα σε εκλογικά κέντρα την ημέρα των εκλογών!

Ακόμα και την ύστατη ώρα της άσκησης του εκλογικού δικαιώματος, έξω ακριβώς από την κάλπη “κάποιοι” προσπάθησαν να μοιράσουν ψηφοδέλτια σε εκλογικά τμήματα του Δήμου Κοζάνης.

Εκλογικοί αντιπρόσωποι αναφέρουν στο KozaniLife.gr πώς από την προηγούμενη Κυριακή είχαν πέσει στην αντίληψή τους τέτοιου είδους περιστατικά και χθες ήταν το αποκορύφωμα του θράσους τους.

Οι εκλογικοί αντιπρόσωποι του 6ου και 2ου Σχολείου, επιλήφθηκαν του θέματος, κάλεσαν την Αστυνομία και επικράτησε ένα πανδαιμόνιο… όπως ήταν αναμενόμενο. Σαφώς και ουδείς παραδέχτηκε πώς μοίραζε ψηφοδέλτια, εντόπισαν όμως “λαγό” μέσα στις τουαλέτες στις οποίες “κρυβόταν” άλλη επιφανής κυρία που λειτουργουσε με τα ίδια μέσα και για τον ίδιο σκοπό.

Η αστυνομία κατέγραψε το περιστατικό, τους επίπληξε και δεν προχώρησε σε συλλήψεις αφενός γιατί δεν βρέθηκαν στην κατοχή τους ψηφοδέλτια και αφετέρου για να μη δοθεί επιπλέον έκταση, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του kozaniLife.gr.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.