Κίνημα Δεν Πληρώνω: Στο Δήμο Κοζάνης, στο δεύτερο γύρο, ψηφίζουμε τη Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη – Τόπος να ζεις»



Ελπίδα για την επόμενη μέρα του Δήμου Κοζάνης αποτελεί η είσοδος της δημοτικής παράταξης «Κοζάνη-Τόπος να ζεις» με υποψήφιο Δήμαρχο το Λευτέρη Ιωαννίδη, στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών. Στο ψηφοδέλτιο της παράταξης συμμετέχουν άξιοι αγωνιστές μεταξύ των οποίων και συναγωνιστές του Κινήματος Δεν Πληρώνω με πλούσια δράση στην περιοχή.

Οι υποψήφιοι της δημοτικής παράταξης «Κοζάνη-Τόπος να ζεις», έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους το προηγούμενο διάστημα με τη συμμετοχή τους στους καθημερινούς κρίσιμους αγώνες που δόθηκαν στην περιοχή.

Το δίλημμα είναι πλέον ξεκάθαρο. Επιλέγουμε τις δυνάμεις της συντήρησης που αποτελούν γνήσιους εκφραστές των βάρβαρων πολιτικών της εξαθλίωσης ή τις δημιουργικές δυνάμεις της ανατροπής και της ρήξης με αυτές τις πολιτικές, προκειμένου να εξέλθουμε από αυτόν τον σύγχρονο μεσαίωνα;

Είναι σαφές ότι η δεύτερη επιλογή αποτελεί μονόδρομο.

Με τους κοινούς μας αγώνες σαν παρακαταθήκη και με κοινό ανατρεπτικό όραμα για την επόμενη μέρα της Κοζάνης, προχωράμε μαζί μέχρι την τελική νίκη.

Η Σ.Ε. του Κινήματος Δεν Πληρώνω

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.