Συναντήσεις Δ. Λαμπρόπουλου στην Εράτυρα



Πρώτιστο μέλημα μας η ειλικρινής συνεργασία με τον πολίτη

«Οι κάτοικοι του Βοΐου γνωρίζουν πολύ καλά ποιος λέει ψέματα, ποιος υποσχέθηκε χωρίς να υλοποιήσει το παραμικρό, γνωρίζουν ποιος βάφτισε τα μερεμέτια μεγάλα έργα, γνωρίζουν από πρώτο χέρι ποιες πρακτικές ακολούθησε. Αυτά τελειώνουν την Κυριακή οπότε ο Δήμος μας με την «Συμμαχία Ευθύνης για το Βόιο» θα ατενίσει με αισιοδοξία το μέλλον».

Τα παραπάνω τόνισε στην διάρκεια της περιοδείας του στην Εράτυρα και τα χωριά του Ασκίου, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Βοΐου Δημήτρης Λαμπρόπουλος, σημειώνοντας την ανάγκη ειλικρινούς συνεργασίας με τους πολίτες, ώστε να επιστρέψει η ανάπτυξη στο Βόϊο.

Ο κ. Λαμπρόπουλος είχε την δυνατότητα στην Εράτυρα να συνομιλήσει με τους κατοίκους, να ακούσει τα παράπονα τους και να δεσμευτεί ότι θα δώσει άμεσες λύσεις όπου αυτές απαιτούνται.

Επισκέφθηκε παράλληλα τον Σύλλογο Ηλικιωμένων, το Αγροτικό Ιατρείο  καθώς και το Πρόγραμμα στο Σπίτι, όπου είχε την δυνατότητα να ενημερωθεί για τα προβλήματα που απασχολούν τις κοινωνικές δομές.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.