Ανακοίνωση της Ενωτικής Κίνησης για την απουσία του κ. Κοσματόπουλου από τηλεοπτική συζήτηση – Ανακοινώσεις των 2 συνδυασμών



Ανακοίνωση της Ενωτικής Κίνησης για την απουσία του κ. Κοσματόπουλου από τηλεοπτική συζήτηση

 Μόνον ως δείγμα περιφρόνησης προς τους πολίτες του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού μπορεί να εκληφθεί η άρνηση – απουσία του κ. Κοσματόπουλου στην συζήτηση που είχε συμφωνήσει ο ίδιος να διεξαχθεί στον τηλεοπτικό σταθμό TOP CHANNEL.
 Ο κ. Κοσματόπουλος προτίμησε να φυγομαχήσει αντιλαμβανόμενος ότι δεν έχει να προτάξει επιχειρήματα και θέσεις, παρά μόνο ψεύδη, ανακρίβειες και ανεκπλήρωτες υποσχέσεις.
 Το βέβαιο είναι ότι ο κ. Κοσματόπουλος με την συμπεριφορά του, για μία ακόμη φορά, αναγνώρισε την παντελή έλλειψη προγραμματισμού και σχεδίου για τον τόπο, την ανεπάρκειά του να αντιπαρατεθεί δημόσια κάτι που αποτελεί ελάχιστη υποχρέωση και δείγμα σεβασμού προς τους πολίτες του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού.
 Να σημειωθεί ότι η συζήτηση ήταν προγραμματισμένη για το βράδυ της Πέμπτης όπως αρχικά είχε συμφωνήσει ο κ. Κοσματόπουλος. Ο ίδιος όμως ο κ. Κοσματόπουλος ζήτησε σε νέα του επικοινωνία με τον τηλεοπτικό σταθμό, μία ημέρα νωρίτερα, η συζήτηση να διεξαχθεί το μεσημέρι της Πέμπτης κάτι για το οποίο συμφώνησε ο επικεφαλής της ΄΄Ενωτικής Κίνησης΄΄ Δήμου Σερβίων – Βελβεντού και υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Κωνσταντόπουλος.
 Ο κ. Κοσματόπουλος όμως δεν εμφανίστηκε ποτέ ενώ δεν είχε καν την ευθιξία να ενημερώσει για την απουσία του.

Ανακοίνωση υποψήφιου Δημάρχου Σερβίων – Βελβεντού με το Συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης», Θανάση Κοσματόπουλου.Την Κυριακή συγκρούονται δύο διαφορετικοί κόσμοι.

Εμείς υπηρετούμε την αλήθεια, οι άλλοι το ψέμα.
Εμείς υποσχόμαστε δικαιοσύνη, οι άλλοι την ανομία, την ανηθικότητα και τον εκβιασμό.
Εμείς την ορθολογική διαχείριση, οι άλλοι την κατασπατάληση των χρημάτων του Δήμου.
Έντρομοι απειλούν ότι θα απολύσουν ανθρώπους που έχουν ανάγκη να εργαστούν για να ζήσουν τις οικογένειές τους.
Αδίστακτα δεν χορηγούν άδειες σε επαγγελματίες, που τις δικαιούνται κατά παράβαση της νομιμότητας.
Συμπεριφέρονται ως Ναπολέοντες και Λουδοβίκοι.
Έχουν στήσει δίπλα στο εκλογικό τους κέντρο, αδιαφανή παράγκα, όπου οδηγούν τους ψηφοφόρους για να τους απειλήσουν, να τους εκβιάσουν και να τους υποσχεθούν, για να εκμαυλίσουν συνειδήσεις, να κλέψουν ψήφους και να αλλοιώσουν την βούληση τους. Η δημοκρατία θέλει αλήθεια, θάρρος και ισονομία. Η τακτική των αντιπάλων θυμίζουν μεθόδους Γκεστάπο και καθεστώτων νότιας Αμερικής.
 Ισχυρίζονται ότι προτεραιότητα τους είναι τα οικονομικά του Δήμου, ενώ η αλήθεια είναι ότι  διασπαθίζουν τα χρήματα των δημοτικών ταμείων. Καταγγέλλουμε ότι μοιράζουν χρήματα δεκάδων χιλιάδων ευρώ, όταν πολλοί δημότες έχουν ανάγκη λίγων ευρώ.  Έκαναν χαριστική σύμβαση σε νεαρό δικηγόρο, γιο στελέχους του απερχόμενου Δημάρχου, με την οποία του χαρίζουν 15.000 ευρώ για εργασία που δεν θα κόστιζε πάνω από 2.000 ευρώ.
    Όμως οι περήφανοι και οι έντιμοι πολίτες του Δήμου μας δεν υπέκυψαν στις ανήθικες και εκβιαστικές αυτές μεθόδους. Οι περήφανοι δημότες του Δήμου μας, με την ψήφο τους θα στήσουν οδόφραγμα, θα εμποδίσουν και θα αποτρέψουν τα σκοτεινά σχέδια και με την ψήφο τους θα τους στείλουν στο περιθώριο για να διδαχθούν και να εμπεδώσουν ότι η Δημοκρατία θα νικήσει την ψυχολογική και ηθική τρομοκρατία.
     Έντρομοι θα χρησιμοποιήσουν τις ίδιες μεθόδους και τώρα. Όμως τους προειδοποιούμε ότι το φως της αλήθειας θα σκορπίσει το σκοτάδι της τρομοκρατίας.
    Το βράδυ της Κυριακής εμείς θα είμαστε η νέα Δημοτική αρχή και τα σχέδια των υπηρετών του πολιτικού αμοραλισμού και της ανηθικότητας θα έχουν πεταχτεί με την ψήφο σας στον κάδο απορριμμάτων, για να αποδειχθεί ότι οι πολίτες δεν εκβιάζονται, δεν απειλούνται, και δεν τρομοκρατούνται.    

 

Απάντηση Ενωτικής Κίνησης
Κοίτα ποιος μιλάει!

Η επιλογή της τακτικής πόλωσης από την πλευρά του κ. Κοσματόπουλου το τελευταίο διάστημα αποδεικνύει την έλλειψη ψυχραιμίας και είναι επικίνδυνη. Δεν ανεχόμαστε υποδείξεις και μαθήματα δημοκρατικού ήθους πολύ δε περισσότερο ηθικής και χρηστής διαχείρισης από ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για το μεγάλο χρέος του πρώην Δήμου Σερβίων.
Συμφωνούμε ότι την Κυριακή συγκρούονται δυο κόσμοι:
Ο κόσμος της ρεμούλας και ο κόσμος της εντιμότητας
Ο κόσμος των κάθε κατηγορίας «εργολάβων»  με τα διπλο-τριπλοπληρωμένα τιμολόγια με τον κόσμο του μόχθου και της τιμιότητας
Ο κόσμος των καταπατητών δημόσιων εκτάσεων και ο κόσμος της νομιμότητας
Ο κόσμος του ψέματος –  που θα λύσει το πρόβλημα της ανεργίας σε έξη μήνες – και ο κόσμος που αγωνίζεται για το μεροκάματο
Ο κόσμος της φυγομαχίας και ο κόσμος του διαλόγου
Ο κόσμος που δοξάζεται κρυπτόμενος και γελοιοποιείται εμφανιζόμενος
Κύριε Κοσματόπουλε, πολλοί από αυτούς που είναι δίπλα σας  βρήκαν στο πρόσωπό σας το αποκούμπι τους και  παίζουν τα ρέστα τους. Επειδή δεν έχουν ηθικούς  φραγμούς  χρησιμοποιούν το ψηφοδέλτιό σας ως κολυμβήθρα του Σιλωάμ για να εξαγνίσουν τις παλιές τους αμαρτίες:
Ξεχνούν τα πορίσματα του ελεγκτή Δημόσιας Διοίκησης και του Οικονομικού Επιθεωρητή με βάση τα οποία επιβλήθηκαν πρωτοδίκως ποινές φυλάκισης και στέρησης πολιτικών δικαιωμάτων;
Ξεχνούν το πόρισμα ορκωτών λογιστών για την ΔΕΤΟΥΠΑΣ του πρώην Δήμου Σερβίων;
Ξεχνούν το ύψος των επαγγελματικών δαπανών του πρώην Δήμου Σερβίων με Αντιδήμαρχο επιφανές στέλεχος του συνδυασμού σας;
Ξεχνούν το ύψος των δαπανών δημοσίων σχέσεων επί της προηγούμενης δημοτικής αρχής που σήμερα έχουν υποδεκαπλασιαστεί;
Ξεχνάτε κ. Κοσματόπουλε, την καταγγελία και τη δικαίωση της ΔΕΗ για την καταπάτηση απαλλοτριωμένων εκτάσεών της;
Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση των δημοτών. Στις εκλογές θα πάρετε την απάντηση που πρέπει.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.