Ευχαριστήρια μηνύματα από υποψηφίους δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους – Δείτε αναλυτικά



ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑΣ ΜΠΟΥΜΠΟΝΑΡΗ

Η τιμή που μου έκαναν για μια ακόμα φορά οι συμπολίτες μου εκλέγοντας με στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης, δεν ανανεώνει απλώς την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου, αλλά και το δικό μου χρέος προς όλους αυτούς, όπως και προς όλους τους συνδημότες μας. Το χρέος να συνεχίσω να αγωνίζομαι μ΄ όλες μου τις δυνάμεις για την περαιτέρω ανάπτυξη του Δήμου μας και για τη διαμόρφωση ενός περιβάλλοντος που θα δημιουργεί ευκαιρίες για όλους.
Για ό,τι δηλαδή αγωνίζομαι όσα χρόνια ασχολούμαι με τα κοινά, κάτι που αναγνωρίζουν και εκτιμούν οι πολίτες και το δείχνουν ψηφίζοντας με. Τους ευχαριστώ από καρδιάς και τους καλώ την Κυριακή 25 του Μάη να ολοκληρώσουμε όλοι μαζί τη μεγάλη νίκη του συνδυασμού μας ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΝΑΡΗ


 

Ευχαριστήριο Μήνυμα του Σίσιου Μιχάλη

Αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω όλους σας για την απέραντη αγάπη και στήριξη που εισέπραξα κατά την διάρκεια του προεκλογικού μου αγώνα, καθώς και για το εκλογικό αποτέλεσμα που μου προσφέρατε.
Το πιο δημοκρατικό μέσον είναι η ψήφος. Γι’ αυτό τον λόγο ας δώσουμε όλοι το παρόν αυτή την Κυριακή, για να εκλέξουμε έναν αξιόλογο, αξιόπιστο δήμαρχο για την πόλη μας, τον κύριο Σάββα Ζαμανίδη.
Για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας σας θέλουμε όλους δίπλα μας. Είστε η δύναμή μας.

Μιχάλης Σίσιος


Ευχαριστήρια επιστολή υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ από τον συνδυασμό «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ».

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΝΤΙΜΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΜΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟΣ ΣΑΣ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ  ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ, ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ.
ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 25Η ΜΑΙΟΥ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ, Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΙΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ, Η ΙΣΑΞΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ Η ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.
ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΟΝ ΝΕΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΕΜΒΩ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟ ΜΟΥ.
ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΣΤΗΣ 18 ΜΑΙΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ….

Με εκτίμηση Αλέξανδρος Γεωργιάδης.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους ψηφοφόρους της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών που με τίμησαν με την ψήφο τους και με ανέδειξαν Περιφερειακό Σύμβουλο. Υπόσχομαι ότι θα είμαι κοντά τους, αλλά και κοντά σε όλους τους πολίτες του νομού, όπως έκανα και όλα τα προηγούμενα χρόνια, αρωγός και συμπαραστάτης των προβλημάτων τους.
Σας καλώ όλους, την Κυριακή να προσέλθετε στις κάλπες για την ανάδειξη του κ. Δακή ως Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, για να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας, για ένα καλύτερο αύριο, για τη Δυτική Μακεδονία και τους κατοίκους της.
 
Με εκτίμηση,
Κωνσταντίνος Τζήμας


 

Σας ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου και στο συνδυασμό «Συμμαχία των Πολιτών για τη Δυτική Μακεδονία» του Γ. Δακή στις εκλογές της 18ης Μαΐου.
Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας αποδεικνύει ότι οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας  εμπιστεύονται το σαφές, ξεκάθαρο, ρεαλιστικό και υπεύθυνο πρόγραμμά μας και δεν παρασύρονται από  λαϊκισμούς  και υποσχέσεις δίχως αντίκρισμα.
Ζητώ από  όλους  τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας  να μας στηρίξουν με την ψήφο τους  την Κυριακή 25 Μαΐου ώστε μαζί να δουλέψουμε για ένα καλύτερο μέλλον με γνώμονα το κοινό συμφέρον και τις ανάγκες του τόπου μας.

Με εκτίμηση
Γιώργος Βαβλιάρας
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος
με το συνδυασμό  «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ Δ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»  του Γ. Δακή

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.