Ευχαριστήριο του αντιδημάρχου Κοζάνης Βαγγέλη Π. Καραπάτσιου



Αγαπητοί φίλες και φίλοι, νέοι και νέες, θέλω να σας ευχαριστήσω από βάθους καρδιάς για τη μεγάλη εμπιστοσύνη, τη στήριξη και την ανάδειξη του συνδυασμού της ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ στην πρώτη θέση με Δήμαρχο το Λάζαρο Μαλούτα, καθώς επίσης και για την εκλογή μου στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης στις εκλογές της 18ης  Μαίου 2014.  

Από τη δική μου πλευρά θέλω να τονίσω για μια ακόμη φορά ότι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να υπηρετήσουμε όλους τους πολίτες και τις ανάγκες τους, να ολοκληρώσουμε τα έργα που χρειάζεται ο Δήμος μας και να οδηγήσουμε το μεγάλο Δήμο Κοζάνης ακόμη πιο μπροστά. Όλοι μαζί ενωμένοι να δημιουργήσουμε το σύγχρονο ενεργειακό και ισχυρό Δήμο Κοζάνης, που θα πρωταγωνιστεί στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας και των Δυτικών Βαλκανίων και θα προσφέρει ακόμη καλύτερη ποιότητα ζωής με περισσότερες ευκαιρίες βιώσιμης απασχόλησης για όλους μας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.