Συνάντηση του Λάζαρου Μαλούτα με τη Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης για το κτηματολόγιο

Συνάντηση με τη Γενική Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου/Δυτικής Μακεδονίας, Βασιλική Ευταξά, είχε την Παρασκευή 16 Μαΐου, ο Δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, παρουσία του Προέδρου Κτηματομεσιτών Κοζάνης, Νίκου Βαντσιώτη, με αντικείμενο συζήτησης τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες που κατέχουν ιδιοκτησίες, από τις διεκδικήσεις του Δημοσίου, καθώς και τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο ίδιος ο Δήμος, έπειτα και από την εφαρμογή της μελέτης κτηματογράφησης.

Η εν λόγω συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια προηγούμενων συνεργασιών με τον αρμόδιο Υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Γιάννη Μανιάτη, την κ. Ευταξά, τη  νομική ομάδα του Δήμου Κοζάνης αλλά και υπηρεσιακών στελεχών του Δήμου.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στο οξύ πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι Κοζανίτες από την αμφισβήτηση των ιδιοκτησιών τους, με την Γενική Γραμματέα να δείχνει για άλλη μία φορά τη μέριμνα αλλά και το ενδιαφέρον, ώστε να δικαιωθούν οι προσπάθειες του Δήμου Κοζάνης και των πολιτών.

Ο κ. Μαλούτας επεσήμανε πως «είμαστε δίπλα στους πολίτες, με συνεχείς παρεμβάσεις, στην προσπάθειά τους να υπερασπιστούν το δικαίωμα στην ιδιοκτησία τους που αμφισβητείται απ’ το Δημόσιο στα πλαίσια της κτηματογράφησης» .

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.