Θ. Κοσματόπουλος: Κάλεσμα συμμετοχής των πολιτών του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού στις επαναληπτικές δημοτικές εκλογέςΣε πείσμα πολλών, οι πολίτες του δήμου Σερβίων – Βελβεντού εξέφρασαν με την ψήφο τους τον προβληματισμό  τους για το αύριο της περιοχής μας. Η ερχόμενη Κυριακή είναι η ευκαιρία όλων μας, ώστε ο προβληματισμός να πάρει συγκεκριμένη μορφή και να γίνει ξεκάθαρη φωνή και πράξη για την οριστική απαλλαγή από τη στασιμότητα που χαρακτήρισε το Δήμο μας τα προηγούμενα 3,5 χρόνια.
Οι αγωνιώδεις προσπάθειες κάποιων προς την αντίθετη κατεύθυνση δεν έχουν καμία τύχη, γιατί ο πολίτης:
Επιθυμεί να μας ακούει να μιλάμε, αλλά μόνο όταν λέμε την αλήθεια.
Θέλει να μαθαίνει για νούμερα και ισολογισμούς, αλλά μόνο όταν αυτά δεν είναι επιλεκτικά παρουσιασμένα.
Εύχεται να κατασκευάζονται έργα στον τόπο του, χωρίς αυτά όμως να μετατρέπονται κατά κύριο λόγο σε θεατρικά σκηνικά ιδιωτικών επικοινωνιακών “παραστάσεων”.
Λαχταρά μια δημοτική αρχή που να χαρακτηρίζεται από αμεσότητα, απλότητα, σεμνότητα και πνεύμα συνεργασίας.
Καλούμε όλους, όσοι συμμερίζονται αυτόν τον κοινό προβληματισμό να σταθούν δίπλα μας, ανεξάρτητα από τις μέχρι τώρα πεποιθήσεις και επιλογές τους, ώστε να αποκτήσει η περιοχή μας, ο τόπος που ζούμε, το βηματισμό και την κατεύθυνση που δικαιούται και αξίζει.
Η ευκαιρία είναι μπροστά μας. . .  Ας μη λείψει κανείς.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού
με το Συνδυασμό «ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ»

Αθανάσιος Κοσματόπουλος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.