Καταγγελία ΚΚΕ Εορδαίας για βανδαλισμούς Χρυσαυγιτών στο περίπτερο του ΚΚΕ στην Πτολεμαΐδα



Εργαζόμενοι, άνεργοι, νέοι και νέες
    Καταγγέλλουμε στο λαό της Εορδαίας τους βανδαλισμούς και τις καταστροφές προκάλεσαν φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής τα ξημερώματα της Δευτέρας 19/5 στο περίπτερο της Λαϊκής Συσπείρωσης και του ΚΚΕ στην Πτολεμαΐδα. Δεν είναι η πρώτη φορά που το εκλογικό περίπτερο γίνεται στόχος επίθεσης. Ανάλογα κρούσματα έχουν σημειωθεί και στο παρελθόν. Μνημεία της εθνικής αντίστασης στην περιοχή έχουν βεβηλωθεί με ναζιστικές σβάστικες και μαιάνδρους.
Ενόχλησε η σημαντική παρουσία και άνοδος του ΚΚΕ τόσο σε τοπικό επίπεδο αλλά και σε όλες τις περιφέρειες, σε σχέση με την εκλογική δύναμη του ΚΚΕ στις εκλογές του Ιούνη του 2012.
Ενοχλήθηκαν τα τσιράκια των αφεντικών, των εργολάβων και των εφοπλιστών με την ενδυνάμωση της μόνης γνήσιας πατριωτικής φωνής, γιατί πατριωτικό είναι ότι συμφέρει το λαό και όχι την πλουτοκρατία.
Απομονώστε τη ναζιστική Χρυσή Αυγή. Η εγκληματική της δράση προκύπτει από τη ναζιστική της ιδεολογία. Υπάρχουν περισσότερες αποδείξεις σήμερα για να καταλάβει ο καθένας ότι είναι τσιράκια μεγαλοσυμφερόντων. Γι’ αυτό το σύστημα τους στηρίζει, για να τους αξιοποιεί σε βάρος του λαού. Στην Ουκρανία το ΝΑΤΟ, οι ΗΠΑ και η ΕΕ έβαλαν μπροστά τους ναζί, τους ομοϊδεάτες της ΧΑ, για να ματοκυλίσουν τους λαούς.
Καλούμε το λαό να ενισχύσει αποφασιστικά το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές, που αποτελούν σημαντική πολιτική μάχη για το μέλλον του λαού και της χώρας μας.
Να κάνουμε ένα βήμα ελπίδας, αισιοδοξίας και προοπτικής, γιατί μπορούμε να ζήσουμε καλύτερα. Να βάλουμε εμπόδια στον αντιλαϊκό κατήφορο. Να ανοίξουμε το δρόμο για τη λαϊκή ευημερία και πρόοδο για να απαλλαγούμε από τα δεσμά της ΕΕ και των μονοπωλίων και οριστικά από την πολιτική, που μας καταδικάζει στην ανεργία, στην ανέχεια και την ανασφάλεια.
Καλούμε το λαό και τη νεολαία, τους ανέργους, τους αγρότες, τους μικρούς επαγγελματίες και εμπόρους στις ευρωεκλογές να δώσουν δύναμη στο ΚΚΕ, γιατί αποτελεί άμεση ανάγκη και προϋπόθεση για ν’ ανοίξει ο δρόμος ανατροπής της αντιλαϊκής πολιτικής, όποια κυβέρνηση κι αν την εφαρμόζει.
Εργατοϋπάλληλοι και νεολαία της Πτολεμαΐδας όλοι την Τρίτη 20 Μάη στις 20:00 το βράδυ στην κεντρική πλατεία της πόλης στη συγκέντρωση του ΚΚΕ με ομιλήτρια την Αγγέλα Χατζηδημητρίου υποψήφια Ευρωβουλευτή του ΚΚΕ.

Ψηφίζουμε – Δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού, Δύναμη και Ελπίδα του Λαού

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.