H Ραχήλ Μακρή για το δημοψήφισμα διάσωσης του δημόσιου χαρακτήρα του Νερού



Οι αποφάσεις του Λαού τρομάζουν την Συγκυβέρνηση του ξεπουλήματος. Οι υποτακτικοί της τρόικα έχοντας ήδη συμφωνήσει στην εκποίηση του νερού σε ιδιώτες που τους υποδεικνύουν τα αφεντικά τους τρομοκρατούνται από τις κάλπες ενός δημοψηφίσματος.

Η γνώμη των πολίτων κύριοι της Κυβέρνησης δεν μπορεί παρά να είναι σεβαστή. Εάν δεν αναγνωρίζετε την επισημότητα του δημοψηφίσματος για την ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ που πραγματοποιείτε με την αιγίδα 11 δήμων, ας είχατε δημιουργήσει επίσημες κάλπες σε όλη την Ελλάδα.

Το νερό αφορά κάθε Έλληνα πολίτη. Το νερό ποτίζει τις καλλιέργειες, τροφοδοτεί τις πόλεις και παράγει ενέργεια. Όπου η διαχείριση του δόθηκε σε ιδιώτες χάθηκαν ζωές από τύφο και χολέρα στο βωμό του πρόσκαιρου κέρδους. Το διαχρονικό κοινωνικό συμφέρον δεν μπορεί να μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, η οποία με εγκυκλίους προσπαθεί να φιμώσει τους πολίτες της Συμπρωτεύουσας.

Το δημοψήφισμα για το νερό γίνεται και πιστεύουμε ότι το αποτέλεσμα του θα αποτελέσει ένα ακόμα ηχηρό χαστούκι στους εκβιαστές της λαϊκής ετυμηγορίας και τους εμπόρους φόβου και πλαστής ελπίδας που ενώ τους ανατέθηκε η διακυβέρνηση, αυτοί εκποιούν την Χώρα μας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.