Ίδρυση του πυρήνα του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου Κοζάνης



Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μετά από την επίσκεψη στην πόλη της Κοζάνης του Γενικού Γραμματέα του Ε.Πα.Μ. Δημήτρη Καζάκη, από την Κυριακή 11 Μαΐου συστάθηκε και λειτουργεί δυναμικά ο πυρήνας του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου Κοζάνης. Εν όψει των επερχόμενων πολύ κρίσιμων ευρωεκλογών  ο πυρήνας Κοζάνης θα δώσει την μάχη της ενημέρωσης των συμπολιτών μας για να πάρουμε τη ζωή και τη Χώρα μας πίσω. Ενάντια στην κατοχή της τρόικας και των «αγορών». Για να μην επιτρέψουμε να συνεχιστεί το ξεπούλημα της πατρίδας μας αλλά και τον επερχόμενο εθνικό αυτοχειριασμό της Ελλάδας. Ειδάλλως θα ζήσουμε την μεγαλύτερη εθνική τραγωδία στην ιστορία της με άσχημο τέλος.

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν στην συλλογική προσπάθεια αφύπνισης και οργάνωσης που έχει ξεκινήσει το Ε.Πα.Μ. από το 2011 με τον πυρήνα Κοζάνης και να συστρατευθεί μαζί μας πάνω από ιδεολογίες ιδεοληψίες, κάτω από τα 5 προτάγματα που μας ενώνουν όλους:

·        Έξοδος από την ευρωζώνη και την Ε.Ε.

·       Προσαγωγή σε δική των υπαιτίων της τωρινής καταστροφής

·       Υιοθέτηση νέου Εθνικού νομίσματος

·       Παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας

·       Συντακτική εθνοσυνέλευση για την παράγωγη πρωτογενώς νέου συντάγματος

Τηλ. Επικοινωνίας
6973976515
Ηλεκ. δ/νση: epamcorekozanis@gmail.com
Ιστοσελίδα: www.epam-kozanis.tk
Facebook: Ε.Πα.Μ. Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.