«Mωραίνει κύριος ον βούλεται απωλέσαι» – Απάντηση Γ. Αποστολίδη στην ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ



Προφανώς στο ΠΑΣΟΚ, πάνω απ’ όλα, πάνω από το να πάνε καλά οι ίδιοι στις εκλογές της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, επιθυμεί να μην πάει καλά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τώρα λοιπόν στο τέλος της διαδρομής, τώρα που διαπιστώνουν στην πράξη αλλά και στις μετρήσεις ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, ο υποψήφιός του στη Δυτική Μακεδονία, ο Θέμης Μουμουλίδης, «παίρνει κεφάλι», περνάει αυτός στο β’ γύρο, δεν το άντεξαν.

Ότι δεν μπορούν να ενισχύσουν το δικό τους ψηφοδέλτιο, το ξέρουν.

Τι βρήκαν λοιπόν;

Επιστρατεύτηκαν οι βαριές πένες των Αθηνών, βγήκαν δύο δημοσιεύματα, για να προκαλέσουν την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, και να ξεδιπλωθεί η νέα προσπάθεια μείωσης του ΣΥΡΙΖΑ.

Ψήφο συμπόνιας στον Καρυπίδη. Αρκεί να μην πάει στο ΣΥΡΙΖΑ. Κι ας φαίνεται διαφορετικά με την πρώτη ματιά. Έτσι πρέπει για να γίνει η δουλειά.

Εδώ μπορούν να είναι στην κυβέρνηση με την ακροδεξιά!

Στον Καρυπίδη θα κολλήσουν;

Γελιούνται όμως.

Η απάντηση θα είναι καθαρή.

Στις 18 και στις 25 του Μάη, αλλάζουμε εποχή στη Δυτική Μακεδονία.

Με τη μοναδική επιλογή που πονάει το σύστημα.

Με το Θέμη Μουμουλίδη.

Μόνο έτσι θα πονέσουν, αυτοί που καταστρέφουν τη χώρα, τις ζωές μας.

Αποστολίδης Γιάννης

Υ.Γ.: Όσα από την ιδιότητα του προέδρου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δυτικής Μακεδονίας, περιήλθαν σε γνώση μου και καλύπτονται από το τραπεζικό απόρρητο και τα προσωπικά δεδομένα, δεν κοινοποιούνται, δεν συζητούνται ούτε σε κομματικές συσκέψεις, ούτε σε παρασυναγωγές.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.