Άμεση απάντηση του Θοδωρή Καρυπίδη στην ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚΟ επικεφαλής του συνδυασμού «ΑΝΑΤΡΟΠΗ Δημιουργία» και υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης, δηλώνει ότι οι συκοφαντίες που εκπορεύτηκαν από το έντρομο ιερατείο δεν τον αγγίζουν.

Επισυνάπτουμε την από 4-2-2014 βεβαίωση του ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗ που ορίστηκε από την Τράπεζα της Ελλάδος, της  υπό εκκαθάριση ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  ΣΥΝ.ΠΕ, από την οποία προκύπτει ότι,  ο Θεόδωρος Καρυπίδης του Ιωάννη, δεν ενέχεται ως πιστούχος σε οποιοδήποτε δάνειο-πίστωση. Στην ίδια βεβαίωση αναφέρεται ότι η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Α.Ε.», ιδιοκτήτρια του τηλεοπτικού σταθμού FLASHTv, εξυπηρετεί κανονικά τα δάνειά της, τα οποία σύναψε το 2009.  

Σε αντίθεση με αυτούς, που αλλάζουν Α.Φ.Μ. προκειμένου να αποφύγουν διώξεις και με αυτούς, που αντί για πολιτικό λόγο επιλέγουν τη λάσπη, δηλώνει, ότι είναι απόλυτα καθαρός και αγωνίζεται για το καλό του τόπου μας και όχι για την ικανοποίηση προσωπικών επιδιώξεων.

Επιφυλάσσεται, δε, να ασκήσει κατά των αισχρών συκοφαντών και λασπολόγων κάθε νόμιμο δικαίωμά του.

Κλικ εδώ για να δείτε τη βεβαίωση.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.