Ομιλία Υποψηφίου Δημάρχου Βοΐου Δημήτρη Λαμπρόπουλου στον Πεντάλοφο και περιοδεία σε τοπικές κοινότητες



«Ο τόπος μας δικαιούται τα αυτονόητα για τα οποία κάποιοι άλλοι επέδειξαν αδιαφορία» τόνισε μιλώντας σε μεγάλη συγκέντρωση στον Πεντάλοφο ο Υποψήφιος Δήμαρχος Βοίου κ. Δημήτριος Λαμπρόπουλος.

Ο ίδιος επέκρινε την απερχόμενη Δήμαρχο για την εγκατάλειψη της περιοχής του Πενταλόφου, στον οποίο τα τρία τελευταία χρόνια δεν εκτελέστηκε ούτε ένα αναπτυξιακό έργο με στόχο την ανάπτυξη του τουρισμού, αγροτουρισμού, εναλλακτικού και θρησκευτικού τουρισμού.

Το Άνω Βόιο όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λαμπρόπουλος ταλαιπωρείται σε πολλά επίπεδα εξαιτίας της αδιαφορίας. Έτσι δεν μπόρεσαν να αναδειχθούν οι παραδοσιακοί οικισμοί, δεν ασκήθηκε καμία πίεση για βελτίωση του οδικού δικτύου που έχει καταστραφεί σε πολλά σημεία, η υλοτόμηση που καταστρέφει τις πηγές συνεχίστηκε, ενώ δεν λήφθηκε μέριμνα για την βελτίωση της ποιότητας του νερού.

«Στα επόμενα πέντε χρόνια» υπογράμμισε ο κ. Λαμπρόπουλος «δεν θα μείνει ευκαιρία ανάπτυξης αναξιοποίητη. Σας το υπόσχομαι. Το Βόιο θα προοδεύσει
γιατί από το πρωί μέχρι το βράδυ από το Δημαρχείο μέχρι τον Πεντάλοφο, από τον Μπούρινο μέχρι την Δαμασκηνιά όλοι οι άνθρωποι του συνδυασμού μας, θα είναι εκεί! Παρόντες! Στο έργο!».

Μετά τον Πεντάλοφο ο κ. Λαμπρόπουλος επισκέφτηκε τις τοπικές κοινότητες Καλονερίου, Μικροκάστρου, Παλαιοκάστρου και Δαφνερού, όπου συζήτησε με τους κατοίκους τα προβλήματα των περιοχών τους αλλά και έγινε δέκτης καταγγελιών και παραπόνων για την απραξία της δημοτικής αρχής σε πολλά θέματα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.