«Γέφυρα Ζωής»: Επιτυχής η 7η Πανελλαδική ΠοδηλατοπορείαΜε μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η 7ηΠανελλαδική Ποδηλατοπορεία την Κυριακή 11 Μαΐου, στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης.

Η ποδηλατοπορεία πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα σε πολλές πόλεις της χώρας, στοχεύοντας στην προβολή του ποδηλάτου ως μέσο μετακίνησης, που μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα ζωής στις πόλεις και να αποσυμφορήσει τους δρόμους από κίνηση.

Η εκκίνηση δόθηκε στις 5 το απόγευμα από την κεντρική πλατεία Κοζάνης και η διαδρομή που ακολούθησαν οι ποδηλάτες ήταν: Πεζόδρομος- Παύλου Χαρίση – Δαβάκη – Ολυμπιάδος – Λεωφόρος Ανδρέα Παπανδρέου – Άργιλος (μέσω Ποδηλατοδρόμου) και επιστροφή.

Την ποδηλατοπορεία οργάνωσε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής» και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την συνεργασία την Τροχαία Κοζάνης, το ζαχαροπλαστείο ΡΩΞΑΝΗ που πρόσφερε τα νερά στους ποδηλάτες, την Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Μακεδονίας (ΕΡΑΔΥΜ) και το Σύλλογο Ραδιοερασιτεχνών Κοζάνης (ΣΥΡΑΚΟΖ), το vespa club και τον Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού του Δήμου Κοζάνης.

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος                                 Η Γ. Γραμματέας
Τσαουσίδης Θεόδωρος                      Τσαουσίδου Κυριακή

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.