Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στην Αιανή του συνδυασμού «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»



Στην κεντρική πλατεία της Αιανής, ιστορικής πρωτεύουσας του Δήμου Κοζάνης, πραγματοποιήθηκε χθες 12/5 η συγκέντρωση της Δημοτικής Κίνησης ‘Κοζάνη-Τόπος να ζεις’. Την συγκέντρωση άνοιξε ο Γρηγόρης Κοντός, ο οποίος αναφέρθηκε στην ανάγκη συμμετοχής των νέων στα κοινά. Ο Αντώνης Κύρινας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην εκλογική περιφέρεια Αιανής κάλεσε τους πολίτες να ανατρέψουν το αυτοδιοικητικό τοπίο στις επερχόμενες εκλογές και παρουσίασε τους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους του συνδυασμού. Ο υποψήφιος δήμαρχος Λευτέρης Ιωαννίδης στην ομιλία του τόνισε την ανάγκη ενός συνολικού σχεδιασμού σε συνεργασία του δήμου με όμορους δήμους, την περιφέρεια, την ΔΕΗ και άλλους φορείς ώστε να αναδειχθούν τα εξαιρετικά διεθνούς ενδιαφέροντος στοιχεία της περιοχής (ιστορία, φυσικές ομορφιές, γεωλογία, γαστρονομία) και να αποτελέσουν εφαλτήριο κοινωνικής και οικονομικής ανάκαμψης. Μετά την συγκέντρωση ο υποψήφιος δήμαρχος, οι υποψήφιοι του συνδυασμού καθώς και μέλη της Δημοτικής Κίνησης επισκέφτηκαν καταστήματα της πόλης.

Ακολουθούν οι χαιρετισμοί των υποψήφιων τοπικών συμβούλων

Αγαπητοί συγχωριανοί,

είμαστε στην ομάδα μας υποψήφιοι νέοι, άπειροι και χωρίς ιδιαίτερη γνώση σε ότι αφορά την αυτοδιοίκηση. Έχουμε όμως πολιτική άποψη. Την είχαμε πάντα . Έχουμε όραμα και ευαισθησίες και έχουμε ακόμα διάθεση να αφουγκραζόμαστε τα προβλήματα των νέων και την αγωνία τους για το τι μέλλει γενέσθαι.

Στην περιοχή μας που όλοι γνωρίζουμε την ιστορία της υπήρξαν μέρες λαμπρές… Τώρα μαραζώνει ο τόπος, μαραζώνουμε κι εμείς και τα παιδιά μας.

Πρέπει να πιστέψετε κι εσείς, όπως πιστέψαμε κι εμείς,στους νέους ανθρώπους που ξεκίνησαν οι περισσότεροι μαζί με την φίλη την Τάσα τη Σιόμου, η οποία τους προέτρεψε να οραματιστούν και να υλοποιήσουν κάτι ξεχωριστό για την πόλη τους. Η Δημοτική Κίνηση ‘Κοζάνη-Τόπος να ζεις’ είναι η τρανή απόδειξη ότι το διαφορετικό, το προοδευτικό και το πρωτοποριακό δεν είναι και το ανέφικτο.

Δώστε τόπο στους νέους, οι οποίοι γνωρίζουν καλά ότι δεν μας παίρνει να κάνουμε λάθη. Τα λάθη τα πληρώνουμε και θα τα πληρώνουν και τα παιδιά μας πολύ ακριβά! Πατήστε φρένο στις παλαιοκομματικές αντιλήψεις και τακτικές!Η Αιανή είναι στολίδι και θα πρέπει να συνεχίσει να είναι!

 Τζώρτζη- Κακαβέλη Ντίνα

Καλησπέρα σας

Είναι χαρά μου που μιλάω στους συγχωριανούς μου.

Με ιδιαίτερη αγάπη για τον τόπο μου, πολλές νέες ιδέες και με ανοιχτό μυαλό μπήκα στην Δημοτική Κίνηση ‘Κοζάνη- Τόπος να ζεις’. Γιατί η Αιανή σε αυτούς τους πολύ δύσκολους καιρούς χρειάζεται νέους ανθρώπους με όρεξη για δημιουργία που θα βοηθήσουν ενωμένοι να ξεπεράσουμε τα εμπόδια. Γιατί η Αιανή μας χρειάζεται!

 Κώστας Κύρινας

Αγαπητοί συγχωριανοί καλησπέρα σας.

Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω τη Δημοτική Κίνηση ‘Κοζάνη- Τόπος να ζεις’ και ιδιαιτέρως τον υποψήφιο δήμαρχό μας Λευτέρη Ιωαννίδη, καθώς και τον Αντώνη Κύρινα υποψήφιο για την εκλογική περιφέρεια Αιανής που με εμπιστεύθηκαν και μου έδωσαν την ευκαιρία να συμμετάσχω σε αυτήν την προσπάθεια ανατροπής αυτού του αυτοδιοικητικού κατεστημένου που διοικεί τον δήμο εδώ και πολλά χρόνια και το μόνο που κατάφερε είναι να μας παραμελεί και να εμποδίζει κάθε μορφής ανάπτυξη στην Αιανή. Αυτό μας το έχουν αποδείξει πάρα πολλές φορές, καθώς τα περισσότερα ζητήματα και προβλήματα που έχει αυτός ο ιστορικός τόπος με τον τεράστιο πολιτισμό του,τον έχουν καταντήσει να είναι μόνο λόγια και χαρτιά παρατημένα στα γραφεία των διοικούντων χωρίς κανένας τους να κάνει κάτι. Γι’ αυτό το λόγο έχω τη διάθεση να καταβάλω κάθε προσπάθεια για να βοηθήσω και εγώ σ’ αυτό το εγχείρημα ώστε να υπάρξει ένα καλύτερο αύριο, καθώς υπάρχουν πολλές βάσεις για μια όχι υποθετική, αλλά πραγματική πορεία ανάπτυξης με μεγάλες προοπτικές για την Αιανή μας. Με τη βοήθεια και τη συμμετοχή όλων μας μπορούμε να ξεφύγουμε από την μιζέρια που μας έχει κυριεύσει όλους μας. Όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα μέλλον ορθό και ουσιαστικό. Όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα μέλλον στην Αιανή μας πολύ καλύτερο από το παρόν που διακρίνεται από κακοδιαχείριση. Μπορούμε να κάνουμε την Αιανή τέτοια, ώστε να πάρει τη θέση που της αξίζει.

 Πέτρος Καρακούλας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.