Επίσκεψη υποψηφίων Ευρωβουλευτών από «Το Ποτάμι» στην Κοζάνη – Βίντεο



Την πόλη της Κοζάνης επισκέφτηκαν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές με “Το Ποτάμι” κ. Χριστίνα Ταχιάου, κ. Δημήτρης Κουρέτας και κ. Τάσος Καρκαντζέλης όπου συνάντησαν τον συντοπίτη μας υποψήφιο ευρωβουλευτή κ. Κώστα Ντίνα.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές συναντήθηκαν με μέλη και εθελοντές του Ποταμιού στην περιοχή, ενημερώθηκαν και αντάλαξαν απόψεις για θέματα που αφορούν τον τόπο μας, συνδέοντας τα με τις επερχόμενες ευρωεκλογές και την σπουδαιότητα που αυτές φέρουν.

Επισκέφτηκαν τοπικούς συνεταιρισμούς και παραγωγικές δομές σε Κοζάνη, Βελβεντό και Σέρβια ενώ σημείωσαν την ανάγκη ύπαρξης ενός νέου στρατηγικού σχεδίου ανάπτυξης.

Σαν κύριο ζητούμενο έθεσαν την αξιοποίηση στο έπακρο της συμμετοχής της χώρας μας στους κύκλους της Ε.Ε. και των εργαλειών που αυτή προσφέρει, συμβάλοντας έτσι ώστε κάθε περιοχή -έτσι και η Δυτική Μακεδονία- να μπορέσει να αναπτυχθεί βασιζόμενη στα πραγματικά της πλεονεκτήματα.

 

 

 

“Το Ποτάμι” Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.