Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 9η «Ανθοκομική Έκθεση & Ειδών Κήπου» στην ΚοζάνηΗ 9η  «Ανθοκομική  Έκθεση & Ειδών Κήπου» έκλεισε τις Πύλες της, την Κυριακή 11 Μαΐου, ανανεώνοντας το ετήσιο ραντεβού με το κοινό για τον Μάιο 2015. Παραγωγοί και έμποροι παρουσίασαν μια πλούσια γκάμα ανθοκομικών προϊόντων και ειδών κήπου ενώ έδειξαν ικανοποίηση από τα εμπορικά αποτελέσματα της συμμετοχής τους.

Το πολιτιστικό πρόγραμμα υπήρξε πλούσιο ενώ το κοινό έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για την παράλληλη «ΕΚΘΕΣΗ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ», που θα συνεχίσει τη λειτουργία της μέχρι και τις 23 Μαΐου 2014, με εξαίρεση τις 18 Μαΐου όπου θα παραμείνει κλειστή λόγω των Εκλογών.

Η «Διοίκηση του Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης» ευχαριστεί τους συμμετέχοντες για την άρτια παρουσία των επιχειρήσεων τους, τα Μ.Μ.Ε. για την προβολή της διοργάνωσης  καθώς και το κοινό που για ακόμα μια φορά τίμησαν με την παρουσία τους το Θεσμό.

Το πρόγραμμα λειτουργίας της «ΕΚΘΕΣΗ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ», παραμένει για τις υπόλοιπες μέρες:
Δευτέρα – Παρασκευή: 9:00 – 14:00 & 18:00 – 20:00
Σάββατο & Κυριακή: 11:00 – 13:00 & 17:00 – 19:00

 

Με τιμή

για το Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης
ο Πρόεδρος

Γεώργιος Ευρενιάδης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.