Γ’ Εθνική: Η νέα ήττα της Κοζάνης έφερε γκρίνια κι ένταση – Νίκες παραμονής για Καστοριά και Πυρσό



Κοζάνη-Καστοριά 2-3
Νίκη… παραμονής με ανατροπή πήρε η Καστοριά στην Κοζάνη με 3-2, σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν 2-0, χάρη σε γκολ των Ταφαρλή στο 33’ και Βασίλιεβιτς στο 40’. Η Καστοριά έπαιζε με δέκα παίκτες από το 30’ λόγω αποβολής του Σαραφιανού. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου οι «γουναράδες» μείωσαν σε 2-1, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αλ. Παπαδόπουλου.

Στο 55’ η Καστοριά έφτασε στην ισοφάριση σε 2-2 με γκολ του Μαντζάνα, αν και έπαιζε με παίκτη λιγότερο. Στο 70’ η αριθμητική ισορροπία του αγώνα αποκαταστάθηκε, καθώς αποβλήθηκε ο Η. Τσικόπουλος της Κοζάνης.
Στις καθυστερήσεις του αγώνα, πάλι με πέναλτι του Παπαδόπουλου οι «γουναράδες» κατάφεραν να αποδράσουν με νίκη με 2-3. Οι οπαδοί των γηπεδούχων εκνευρίστηκαν με την εξέλιξη του αγώνα και υπήρξε ένταση μετά το σφύριγμα της λήξης.

Κοζάνη (Παπαδόπουλος): Αμπατζίδης, Στεργιόπουλος, Μπουλγκουρίδης, Βασίλιεβιτς (58’ Προβίδας), Μαλούτας, Ηλίας Τσικόπουλος, Χαματάι, Γιάννης Τσικόπουλος (46’ Ντεμιράϊ), Δ. Παπαδόπουλος, Ταφαρλής, Ματούλας (62’ Πιπινίκας)

Καστοριά (Λέτσιος): Σαραφιανός, Σαββαΐδης, Τούλιος, Σουμέλας, Μπαιραχτάρης, Ποπζαφίροφ, Δ. Λαζαρίδης (76’ Σολομωνίδης), Τσαμασλίδης (27’ Μουρζίδης), Αλεξανδρίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μαντζάνας (65’ Χριστοφορίδης)

Κεραυνός Θεσπρωτικού-Πυρσός Γρεβενών 1-2
 Ανάσα παραμονής πήρε ο Πυρσός Γρεβενών στο Θεσπρωτικό, καθώς νίκησε με 2-1 τον Κεραυνό.
Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν ορεξάτα το παιχνίδι και προηγήθηκαν στο 15’, με τον Γκέτσιο να κάνει το 0-1. Στο 55’ ο Βάλβης ισοφάρισε για τον Κεραυνό σε 1-1, όμως η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε πολύ. Η απάντηση του Πυρσού ήταν άμεση και στο το 60’ο Σικαλόπουλος έκανε το 1-2, δίνοντας στην ομάδα του τους πολύτιμος τρεις βαθμούς.

Κεραυνός Θεσπρωτικού (Φίντζος): Λέκκος, Μακρής, Κούσης Σπ., Τζιάκος, Κωστακιώτης, Κατσαρός, Νικολάου (46’ Πάσχος), Δήμος (46’ Αντωνίου), Γεωργαλής, Κολιός, Βάλβης (60’ Ταπρατζής)

Πυρσός Γρεβενών (Τσούκλης): Κοσμίδης Γρ., Μπόλος, Μπόζιαρης (88’ Βιτορίνο), Κυριακίδης, Αθανασιάδης, Κοτσαντίσογλου, Ιωαννίδης, Κοσμίδης Π. (46’ Ελευθερίου), Σικαλόπουλος, Γκέτσιος, Δούμας

Πηγή: Ματιές στα σπορ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.