Δημιουργική ανατροπή, για την Πτολεμαϊδα και την Εορδαία που μας αξίζει! Του Αντώνη Μαυρίδη από το Ρεύμα Πολιτών Εορδαίας-Φίλες και Φίλοι, πολίτες της Πτολεμαίδας και της Εορδαίας, ας μιλήσουμε καθαρά!

-Λίγες μόλις ημέρες πριν από τις εκλογές στον Δήμο Εορδαίας και ακόμη και εάν παραβλέψουμε το γεγονός ότι ορισμένοι εκ των αυτοχαρακτηριζόμενων ως «ανεξάρτητων» Υποψηφίων Δημάρχων της Εορδαίας, στήριξαν τις μνημονιακές καταστροφικές …πολιτικές των τελευταίων ετών στην χώρα και την περιοχή μας και συνεχίζουν σήμερα να συνλειτουργούν με όσους ξεπουλούν την ΔΕΗ, απολύουν εργαζομένους , «κόβουν» μισθούς και συντάξεις , κλείνουν καταστήματα και διαλύουν το κοινωνικό κράτος, δεν μπορεί να παραβλέψουμε το γεγονός ότι τα ίδια πρόσωπα δοκιμάστηκαν επί σειρά ετών αυτοδιοικητικά , τόσο ως Δήμαρχοι στον τόπο μας, όσο όμως και ως Πρόεδροι της Τ.Ε.Δ.Κ , με δυνατότητες μάλιστα για προώθηση έργων σε ολόκληρη την Εορδαία.

-Συνεπώς λοιπόν, τουλάχιστον αυτοί που υπηρέτησαν τον τόπο μας από κορυφαίες κρίσιμες θέσεις, κρίνονται από το έργο τους.

-Και συνεπώς κρίνονται ή θα πρέπει να κριθούν σ΄ αυτές τις εκλογές και από την ίδια την πραγματικότητα, αφού πέρασαν 20 χρόνια και η μετεγκατάσταση του Κομάνου ακόμη δεν έχει γίνει, η μετεγκατάσταση της Μαυροπηγής δεν έχει προχωρήσει, η επέκταση του σχεδίου πόλης στην Πτολεμαϊδα είναι στα «αζήτητα», η επέκταση της Τηλεθέρμανσης δεν έχει γίνει ούτε στις κοντινές περιοχές του Προαστείου, της Καρδιάς και των εργατικών κατοικιών, η αξιοποίηση της ΑΕΒΑΛ «έμεινε κενό γράμμα» όπως ακριβώς και το Φράγμα του Περδίκκα, τα φράγματα στο Μουρίκι και το Βέρμιο δεν έχουν ολοκληρωθεί, η Χειμαδίτιδα Λίμνη δεν έχει αξιοποιηθεί, ενώ σε μία σειρά ακόμη άλλων μεγάλων προβλημάτων, ο Δήμος Εορδαίας στάθηκε «παθητικός θεατής» και δεν μπόρεσε να αντιδράσει δυναμικά και αποτελεσματικά, προκειμένου να αποτρέψει αρνητικές εξελίξεις και συνέπειες στον τόπο μας.

-Αυτά και άλλα πολλά, όπως και το γεγονός ότι υπάρχει καθυστέρηση για την κατασκευή και λειτουργία της νέας αντιρρυπαντικής μονάδας του ΑΗΣ Πτολεμαϊδας, έκαναν την κατάσταση ακόμη χειρότερη και έφθασαν σε ποσοστά-ρεκόρ την ανεργία στην Πτολεμαϊδα και την Εορδαία, ενώ η καθημερινότητα όλων μας έγινε ακόμη πιο δύσκολη και ολοένα και περισσότεροι συμπολίτες μας είναι στα όρια της εξαθλίωσης.

-Με αυτές τις σκέψεις , σας καλώ όλους «να αφήσουμε πίσω μας το χθες», να τολμήσουμε την «κίνηση προς τα μπρος» και να υπερψηφίσουμε το «Ρεύμα Πολιτών Εορδαίας», με Υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Ζαραφίδη

Αντώνης Μαυρίδης- Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, με το Ρεύμα Πολιτών Εορδαίας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.