Συντηρήθηκε τμήμα του δρόμου στην έξοδο του Ρυμνίου – Παραμένουν σοβαρά προβλήματα στον ίδιο δρόμο

Προεκλογικό, ξε-προεκλογικό, τι να λέμε τώρα…

Σημασία έχει ότι την Τετάρτη 7/5 συντηρήθηκε-ασφαλτοστρώθηκε ένα τμήμα δρόμου μήκους περίπου 200 μ. από την έξοδο του Ρυμνίου προς γέφυρα, μέχρι τη διασταύρωση προς ΜΑΒΕ, ένα τμήμα του δρόμου της βασικής οδικής αρτηρίας των Καμβουνίων προς την Κοζάνη, το οποίο ήταν σε πολύ κακή κατάσταση και εγκυμονούσε κινδύνους για τους οδηγούς (ΦΩΤΟ 1).

Στον ίδιο δρόμο και μέχρι τη διασταύρωση προς τα Καμβούνια -όχι ότι δεν υπάρχουν και στο υπόλοιπο δίκτυο-, εξακολουθούν να υπάρχουν και άλλα σοβαρά προβλήματα, όπως η κατακρήμνιση τμήματος του οδοστρώματος, μισό μέτρο περίπου σε πλάτος μέσα από την εξωτερική γραμμή διαγράμμισης (ΦΩΤΟ 2!), λίγο πιο πάνω από το parking στο τέλος της ανηφόρας, οι συχνές καταπτώσεις βράχων στο δρόμο και οι λακκούβες που υπάρχουν σε ένα κομμάτι που έχει υποστεί καθίζηση (ΦΩΤΟ 3), κοντά στην διασταύρωση και είναι πολύ επικίνδυνο όταν βρέχει και οι λακκούβες είναι καλυμμένες με νερό. Εξίσου σοβαρά προβλήματα βέβαια υπάρχουν και στο τμήμα του δρόμου που συνεχίζεται μέχρι τη διασταύρωση Τριγωνικού.

Και μιλάμε για ένα δρόμο που δεν ξέρουμε ακόμη, αν έχει παραδοθεί επίσημα στην κυκλοφορία…

Γ.Μαστρ./mikrovalto.gr   

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.