Οι «Αδέσμευτοι Πολίτες» του Κωνσταντίνου Κύργια συνεχίζουν ακάθεκτοι την προεκλογική τους εκστρατεία



Ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ του δήμου Κοζάνης » ΚΥΡΓΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ, συνεχίζει ακάθεκτος την προεκλογική του εκστρατεία με επισκέψεις που πραγματοποίησε χθες στις Τοπικές Κοινότητες, Άγιο Χαράλαμπο, Τετράλοφο, Ρυάκιο, Άγιο Δημήτριο και Ακρινή,του Δήμου.Οι δημότες των τοπικών κοινοτήτων εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στον κύριο ΚΥΡΓΙΑ. Τον υποδέχτηκαν με θέρμη και χαμόγελο.

Επισκέφθηκε όλα τα καφενεία όπου ανέπτυξε ειλικρινή  διάλογο με τους κατοίκους που μίλησαν για τα προβλήματα των κοινοτήτων τους, για όσα έγιναν και όσα πρέπει να γίνουν την επόμενη πενταετία.

Στο τέλος ο κύριος ΚΥΡΓΙΑΣ δήλωσε σε όλους ότι «Έχουμε την θέληση να πάμε τον τόπο μπροστά. Μαζί με τους πολίτες, μπορούμε να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις της επόμενης πενταετίας. Αντίπαλοί μας είναι τα κοινά προβλήματα. Ζητάμε την ψήφο σας για να συνεχίσουμε το έργο μας.»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.