«Αγώνες Αθλοπαιδείας» μαθητών και μαθητριών Δημοτικών Σχολείων Κοζάνης



Η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης (O.E.Σ.Α.) ανακοινώνει τη Β΄ φάση των «Αγώνων ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ» μαθητών και μαθητριών Δημοτικών Σχολείων Κοζάνης σχολικού έτους 2013-2014.

Σκοπός των «Αγώνων ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ» είναι η χαρά της συμμετοχής και ο συναγωνισμός με στόχο πάντα την υγεία και τη Δια Βίου Άθληση.

Βασική επιδίωξη των  σχολικών αγώνων στα Δημοτικά και στα Γυμνάσια της χώρας είναι οι μαθητές και οι μαθήτριες που θα συμμετάσχουν, να αποκομίζουν από την κάθε διοργάνωση τα ιδιαίτερα στοιχεία ευρύτερης παιδείας που ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει μέσω της συμμετοχής, της προσπάθειας, του συναγωνισμού και της υπέρβασης.

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των τουρνουά των  αθλημάτων είναι 9 Μαΐου για το Δήμο Σερβίων-Βελβεντού, 14-15 Μαΐου για το Δήμο Πτολεμαΐδας και 21-22  για το Δήμο Κοζάνης.

Την οργάνωση των αγώνων στηρίζουν το Τμήμα Σχολικών Δραστηριοτήτων Π.Ε. Κοζάνης,  οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης και Εορδαίας, η Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, οι Δήμοι Κοζάνης, Εορδαίας και Σερβίων-Βελβεντού, καθώς και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Κοζάνης και η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.