Συνάντηση ΠΑΣΕΒΕ Κοζάνης με τη διοίκηση των επαγγελματιών εμπόρων λαϊκών αγορών Κοζάνης



Συνάντηση πραγματοποιήθηκε  την Τρίτη 6/5/14 μεταξύ της διοίκησης των επαγγελματιών εμπόρων  λαϊκών αγορών Κοζάνης και της γραμματείας Π.Α.Σ.ΕΒΕ. Κοζάνης.
 
Η γραμματεία Π.Α.Σ.ΕΒΕ. Κοζάνης εξέφρασε την συμπαράσταση της στον αγώνα που δίνουν  και κάλεσε σε συντονισμό  του αγώνα  με τους μικρούς παραγωγούς , ενάντια στην πολιτική που θέλει να τους εξοντώσει.
 
Από την πλευρά τους οι επαγγελματίες του κλάδου ξεκάθαρα δήλωσαν ότι δεν πρόκειται να αφήσουν τον κλάδο να παραδοθεί στα μονοπώλια. Δεν είναι διευθετημένοι να δεχτούν το νομοσχέδιο, που σαν μοναδικό σκοπό έχει το βίαιο εκτόπισμα τους από την αγορά. Γνωρίζουν ότι η  αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζεται είναι ενιαία και σήμερα χτυπάει και τον κλάδο των λαϊκών αγορών. Είναι η πολιτική της ΕΕ και των μονοπωλίων που τσακίζει μισθούς και συντάξεις, φορολογεί άγρια με 26% τους μικρούς αυτοαπασχολούμενους, υποβαθμίζει τη Δημόσια Υγεία, κλείνει τα νοσοκομεία.
 
Η γραμματεία Π.Α.Σ.ΕΒΕ. Κοζάνης και το σωματείο επαγγελματιών λαϊκών αγορών Κοζάνης καλούν όλο το συνδικαλιστικό κίνημα των αυτοαπασχολουμένων, εργαζομένων, αγροτών, συνταξιούχων, νεολαίας να εκφράσει με κάθε τρόπο τη συμπαράσταση του, στο δίκαιο αγώνα που δίνει ο κλάδος των λαϊκών αγορών για να μην παραδώσει τη δουλειά του στο μεγάλο κεφάλαιο και να παρέχει φτηνά και ποιοτικά προϊόντα στη λαϊκή οικογένεια.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.