Αδέσμευτος, σύγχρονος Δήμος Κοζάνης – Της Αφροδίτης Βουτυρά



Σε μια δύσκολη περίοδο της χώρας μας, για κάθε πολίτη χωριστά, είναι επιτακτική ανάγκη όλοι μας με΄όσες δυνάμεις έχουμε να βοηθήσουμε ανιδιοτελώς να ξεπεράσει ο τόπος τις δυσκολίες και να βελτιώσουμε τις συνθήκες διαβίωσης των συμπολιτών μας. Θέλετε δήμαρχο συνεργαζόμενο και μακρύ χέρι της κεντρικής εξουσίας ή ένα δήμαρχο που πρώτα και πάνω από όλα θα βάζει το συμφέρον της πόλης και δεν θα την φροντίζει, μόνον, όταν πλησιάζουν οι εκλογές; Με αμφίβολο εάν και πότε θα γίνουν αυτά τα έργα.

Σηκώσαμε και πάλι τα μανίκια και χάρις στις δική σας αγάπη η αλλαγή κάθε ημέρα αγκαλιάζεται απ’ όλο και περισσότερο κόσμο. Αν και ο δρόμος είναι μακρύς, πρέπει να φτάσουμε στον προορισμό μας: να δημιουργήσουμε έναν άλλο Δήμο. Έναν Δήμο της αλληλεγγύης προς όφελος των ανθρώπων του που στενάζουν από τη φτώχεια και την ανεργία, που δεν μπορούν να κάνουν όνειρα για τους ίδιους και τα παιδιά τους, αλλά ζουν με τον εφιάλτη της μετανάστευσης.

Σ’ αυτό το ταξίδι δεν υπάρχει «εμείς» αλλά «όλοι μαζί», γιατί ο δρόμος είναι γεμάτος περιπέτειες, αφού τώρα πρέπει να τους σταματήσουμε, όλους αυτούς που έχουν ως στόχο τους να δημιουργήσουν έναν Δήμο τέρας. Και εδώ είναι που η απροθυμία και η αβελτηρία της σημερινής δημοτικής αρχής «ήρθε και έδεσε» με τις γενικότερες οικονομικές καταστάσεις, οι οποίες αφήνουν πίσω τους ανθρώπους χωρίς δουλειά, χωρίς βασικά αγαθά, κλειδωμένους σε έναν Δήμο φυλακή.Όλοι μαζί λοιπόν, ελάτε ενωμένοι να υλοποιήσουμε έναν ισχυρό ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΔΗΜΟ για τον οποίο θα καμάρωνει κάθε δημότης.

ΒΟΥΤΥΡΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Υποψήφια δημοτική σύμβουλος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.