«Ποδηλατοδρομία της ζωής» από την Κίνηση Ενεργών Πολιτών Δυτικής Μακεδονίας στους Πύργους ΕορδαίαςΗ Κίνηση Ενεργών Πολιτών Δυτικής Μακεδονίας στα πλαίσια των εκδηλώσεων Μνήμης με αφορμή την 19η Μαΐου έχει προγραμματίσει την διοργάνωση εκδήλωσης με την επωνυμία «ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την 19η Μαΐου με ώρα έναρξης 13.00 από το Δ.Δ. ΠΥΡΓΩΝ του Δήμου Εορδαίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης:

13.00: Συγκέντρωση στο Τ.Δ. Πύργων του Δήμου Εορδαίας – Μνημείο πεσόντων από τα Ναζιστικά στρατεύματα κατοχής (τέλεση μνημόσυνου, κατάθεση στεφάνου, ανάγνωση της Διακήρυξης Μεσόβουνου – Πύργων Εορδαίας που συντάχθηκε από τον Μιχάλη Χαραλαμπίδη το 2007).

13.30:Αναχώρηση των ποδηλατών για το Τ.Δ. Μεσόβουνου.

14.00: Συγκέντρωση στο Τ.Δ. Μεσόβουνου του Δήμου Εορδαίας – Μνημείο πεσόντων από τα Ναζιστικά στρατεύματα κατοχής (τέλεση μνημόσυνου, κατάθεση στεφάνου, ανάγνωση της Διακήρυξης Μεσόβουνου – Πύργων Εορδαίας που συντάχθηκε από τον Μιχάλη Χαραλαμπίδη το 2007).

14.30: Αναχώρηση των ποδηλατών για την Πτολεμαίδα.
15.30: Άφιξη ποδηλατών στην Κεντρική Πλατεία της Πόλης.(τέλεση μνημόσυνου, κατάθεση στεφάνου, ανάγνωση της Διακήρυξης Μεσόβουνου – Πύργων Εορδαίας που συντάχθηκε από τον Μιχάλη Χαραλαμπίδη το 2007).

16.00: Αναχώρηση των ποδηλατών για την Κοζάνη – Κεντρική Πλατεία – Πλ. Νίκης.
18.00: Άφιξη στην Πλ. Νίκης.
18.15:Έναρξη Κεντρικής εκδήλωσης.

Παράλληλες εκδηλώσεις

Ημέρα Αιμοδοσίας που θα ξεκινήσει από τις 11.00 της ίδιας μέρας στην Κεντρική Πλατεία της Κοζάνης.

Έκθεση βιβλίου στην Κεντρική Πλατεία της Κοζάνης.

Συμμετοχή σχολικών μονάδων της Πόλης ως ένδειξη τιμής στην Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων.

 

Για την Κίνηση Ενεργών Πολιτών
-Ο-
Πρόεδρος
Θεόφιλος Παπαδόπουλος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.