Δυτική Μακεδονία: Πραγματοποιήθηκαν μικτές εξορμήσεις για την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότηταςΕλέγχθηκαν συνολικά (1.210) άτομα και  (999)  οχήματα,
συνελήφθησαν (10) άτομα και βεβαιώθηκαν (85) παραβάσεις

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Μακεδονίας, με στόχο την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας στην ευρύτερη περιοχή, πραγματοποιήθηκαν μικτές εξορμήσεις κατά το διήμερο 03 και 04-05-2014, σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Δυτικής Μακεδονίας.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν (148) αστυνομικοί, από τις κατά τόπους Υπηρεσίες Τάξης, Ασφάλειας και Τροχαίας, τις Ομάδες Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), Πρόληψης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) και τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης.
Ελέγχθηκαν συνολικά χίλια διακόσια δέκα (1.210) άτομα, (εκ των οποίων 842 ημεδαποί και 368 αλλοδαποί), καθώς και εννιακόσια ενενήντα εννιά (999) οχήματα.
Επιπλέον, προσήχθησαν πενήντα οχτώ (58) άτομα, ενώ συνελήφθησαν δέκα (10) άτομα.

Ειδικότερα:

α. Συνελήφθησαν :
Τρεις (3) για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Ένας (1) για παραβάση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Ένας (1) για πλαστογραφία.
Δύο (2) για μέθη.
Τρεις (3) για καταδικαστικές αποφάσεις.
β. Βεβαιώθηκαν :
(80) παραβάσεις περί Κ.Ο.Κ.,
(1) υγειονομική παράβαση
(1) παράβαση για ναρκωτικά
(2) παραβάσεις περί αλλοδαπών και
(1) παράβαση για πλαστογραφία
γ. Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων :

Κάνναβη: 99 κιλά και 650 γραμμάρια και
Γεμιστήρας πιστολίου : 1

Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον και στο μέλλον.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.