Ημερίδα Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού στην Κοζάνη



Το Φροντιστήριο Πουκαμισάς για 3η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει ανοιχτή ημερίδα Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού, η οποία θα εστιάσει στο Νέο Λύκειο και τις εξετάσεις του στα νέα δυναμικά και ανερχόμενα επαγγέλματα. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Μαΐου 2014 και ώρα 11:00 στην αίθουσα ¨ΚΟΒΕΝΤΑΡΕΙΟ¨(Χαρ. Μούκα 7, Κοζάνη).

Κεντρικός εισηγητής θα είναι ο αντιπρόεδρος του Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς κ. Χατζητέγας Γεώργιος, ενώ διακεκριμένοι επαγγελματίες της πόλης θα παρουσιάσουν πτυχές των επαγγελμάτων που ασκούν.

Ειδική αναφορά θα γίνει για τα τμήματα της Γ’βάθμιας εκπαίδευσης τα οποία λειτουργούν στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας με στόχο την ανάδειξη των αξιόπιστων σπουδών που αποτρέπουν την φοιτητική μετανάστευση. Για το σκοπό αυτό έχουν προσκληθεί καθηγητές Α.Ε.Ι. και Α.Τ.Ε.Ι σχολών και τμημάτων της Δυτικής Μακεδονίας.

Οι διευθυντές του φροντιστηρίου κ. Λεονταρίδης Χαράλαμπος και κα. Μαργαρίτη Ιωάννα θα παρουσιάσουν το ανοιχτό πρόγραμμα συμβουλευτικής και προσανατολισμού το οποίο υλοποιείται με εξατομικευμένα τεστ επαγγελματικών ενδιαφερόντων από τα φροντιστήρια ¨Πουκαμισάς¨ για όλους τους μαθητές του Γυμνασίου, της Α΄ και Β΄ Λυκείου. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλους τους μαθητές, τους γονείς και τους κηδεμόνες.

Με εκτίμηση,
Η Διεύθυνση Σπουδών
Λεονταρίδης Χαράλαμπος
Μαργαρίτη Ιωάννα

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: 2461049270
ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ: 6945934221

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.