Επίσκεψη Υποψηφίου Δημάρχου Βοίου Δημήτρη Λαμπρόπουλου στη διεθνή Έκθεση Γούνας ΚαστοριαςΗ ανάδειξη του συγκριτικού πλεονεκτήματος της γούνας στο Δήμο Βοίου περνά μεταξύ άλλων ενεργειών και μέσα από την ενίσχυση του Συνδέσμου Γουνοποιιών Σιάτιστας, τις  διαδημοτικές συνεργασίες για την προώθηση της εξωστρέφειας της γούνας αλλά και μέσα από έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό προβολής της γούνας στη εγχώρια και διεθνή αγορά αξιοποιώντας τα κοινοτικά κονδύλια.

Ο κλάδος της γούνας είναι η ναυαρχίδα των αναπτυξιακών εργαλείων του τόπου μας και μαζί με τα εκτροφεία γουνοφόρων ζώων που προσφέρουν την πρώτη ύλη, μπορούν και πρέπει να αποτελέσουν πρότυπο ανάπτυξης για την περιοχή.

Σε αυτό το πλαίσιο ο Υποψήφιος Δήμαρχος Βοίου και επικεφαλής του Συνδυασμού «Συμμαχία ευθύνης για το Βοίο» κ. Δημήτρης Λαμπρόπουλος επισκέφθηκε συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους του Συνδυασμού του την 39η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς. Μεταξύ αυτών ο Λευτέρης Τζιλίνης, ο Δημήτρης Αδάμου, η Καλλιόπη Κισκίνη και ο Σάββας Κελίδης. Ο επικεφαλής του Συνδυασμού είχε τη δυνατότητα να ενημερωθεί για την πορεία της γούνας αλλά και τις νέες τάσεις της μόδας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.