Εγκαίνια του φοιτητικού ραδιοφώνου του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας «Just Radio»Το όραμα των φοιτητών του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη, για την επαναλειτουργία ραδιοφώνου στο Ίδρυμα έγινε  πλέον πραγματικότητα. Η Ομάδα των φοιτητών που ξεκίνησε με το όνειρο του ενός, για να αριθμεί σήμερα σαράντα και  πλέον παραγωγούς, με την στήριξη της Διοίκησης του  Ιδρύματος, «βγαίνει στον αέρα» και επίσημα με μια γιορτινή παραγωγή στις 9  Μαϊου 2014, εγκαινιάζοντας τον σταθμό με την επωνυμία “JUST RADIO”.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 6:00 μμ. στο κεντρικό κτίριο του Ιδρύματος, ενώ στις 9:00 μμ το βράδυ της ίδιας ημέρας, θα ακολουθήσει πάρτυ που οργανώνει το Δ.Σ. του Ραδιοφωνικού Σταθμού «JUST RADIO».

Οι παραγωγοί-φοιτητές προσκαλούν τους δημοσιογράφους να παραβρεθούν και να καταθέσουν  εκτός από τις ευχές τους και τις εμπειρίες τους «από την άλλη πλευρά», ως προσκεκλημένοι. Για τις ανάγκες της γιορτινής αυτής εκπομπής, ένα δεύτερο studio  του σταθμού θα οργανωθεί  στον χώρο του Γραφείου Διασύνδεσης του ΤΕΙ.

Σας περιμένουμε!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.