Στο Δήμο Κοζάνης το Κίνημα Δεν Πληρώνω στηρίζει και συμμετέχει στη Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη – Τόπος να ζεις»Μετά από συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής του Κινήματος Δεν Πληρώνω, αποφασίσαμε την ενεργή στήριξη και συμμετοχή του Κινήματος Δεν Πληρώνω στη δημοτική παράταξη «Κοζάνη-Τόπος να ζεις», με υποψήφιο Δήμαρχο το Λευτέρη Ιωαννίδη. Στο ψηφοδέλτιο της παράταξης συμμετέχουν και συναγωνιστές του Κινήματος Δεν Πληρώνω με πλούσια δράση στην περιοχή.

Οι συναγωνιστικοί και πολιτικοί δεσμοί του Κινήματος Δεν Πληρώνω με τους συναγωνιστές της δημοτικής παράταξης «Κοζάνη-Τόπος να ζεις», δεν χτίστηκαν μέσα σε κλειστά γραφεία, αλλά στους καθημερινούς κρίσιμους αγώνες που δόθηκαν στην περιοχή τα προηγούμενα χρόνια.

Αγωνιστήκαμε μαζί, ενάντια στα διόδια της Εγνατίας Οδού στον Πολύμυλο Κοζάνης, ενάντια στα χαράτσια και στις διακοπές ρεύματος και νερού και σε μία σειρά άλλα μέτωπα, υψώνοντας τείχος αντίστασης ενάντια στις βάρβαρες μνημονιακές πολιτικές της κυβέρνησης, της τρόικας και των τοπικών εκφραστών τους. Με την πολυμέτωπη δράση μας συνεισφέραμε στη δημιουργία πυρήνων αντίστασης, αλληλεγγύης και ανυπακοής στην πόλη της Κοζάνης αλλά και στην ευρύτερη περιοχή.

Με τους κοινούς μας αγώνες σαν παρακαταθήκη και με κοινό ανατρεπτικό όραμα για την επόμενη μέρα, προχωράμε μαζί μέχρι την τελική νίκη.

Η Σ.Ε. του Κινήματος Δεν Πληρώνω.

Κίνημα Δεν Πληρώνω
Καυτατζόγλου 35, Αθήνα, ΤΚ:11144
e-mail: kinimadenplirononet@gmail.com
www.kinimadenplirono.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.