Διοργάνωση 1ου Drift & AutoGP στην Κοζάνη

Ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης ανακοινώνει τη διοργάνωση για πρώτη φορά στη Δυτική Μακεδονία του 1ο Drift & AutoGP Κοζάνης στις 10-11 Μαΐου 2014 με την έγκριση της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας. Ο χώρος διεξαγωγής είναι στο Δημοτικό χώρο στάθμευσης βαρέων οχημάτων στην περιοχή Κασλά Κοζάνης που παραχωρεί ο Δήμος Κοζάνης.

Έχει σχεδιαστεί μια γρήγορη διαδρομή με αρκετό φάρδος που θα φιλοξενήσει τα περάσματα για τον αγώνα Drift και το παρών θα δώσουν και συμμετοχές που θα δοκιμάσουν τα αυτοκίνητα τους ενόψει της έναρξης του Πρωταθλήματος Drift.

Στην ίδια διαδρομή θα μπορέσουν να δοκιμάσουν την τεχνική τους οι αθλητές στην  επίδειξη DriftShow για αυτοκίνητα χωρίς κλωβό ασφαλείας (roll-cage).

Η διαδρομή θα κυκλώσει για το χρονομετρημένο AutoGP όπου μετράει ο χρόνος 3 γύρων και έχει δύο σκέλη όπου ο αθλητής κρατάει τον καλύτερο χρόνο. Εδώ υπάρχουν 4 κατηγορίες ανάλογα με τα κυβικά και ξεχωριστά τα τετρακίνητα ενώ απαγορεύεται η χρήση σλικ ελαστικών.

Το διήμερο πρόγραμμα περιλαμβάνει τεχνικό έλεγχο και δοκιμαστικά περάσματα ολόκληρο το πρωί του Σαββάτου για όλους τους αθλητές. Το πρώτο σκέλος του AutoGP θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου και θα ακολουθήσει η επίδειξη DriftShow που θα κλείσει την πρώτη ημέρα.

Το πρωί της Κυριακής θα ξεκινήσει με ελεύθερα περάσματα. Στις 12:00 θα ξεκινήσουν τα μονά περάσματα του αγώνα Drift. Θα ακολουθήσει το δεύτερο σκέλος AutoGP το απόγευμα της Κυριακής. Και το μεγαλύτερο θέαμα θα ξεκινήσει αργότερα με τα διπλά περάσματα (tsuiso battles) πόρτα με πόρτα για την ανάδειξη του νικητή στα Drift.

Εντός του χώρου θα στηθούν περίπτερα εταιριών και οργανωμένη σίτιση για το κοινό. Ολόκληρος ο χώρος θεατών, εστίασης και τα pits είναι σε άσφαλτο.
Η τιμή εισιτηρίου για το κοινό είναι 5€ με ισχύ και τις δύο ημέρες ενώ η είσοδος για τα παιδιά εώς 12 ετών είναι δωρεάν..

Ο Σ.Μ.Α.Κ. με τη βοήθεια των υποστηρικτών του αγώνα θα δώσει τις εξής παροχές στους συμμετέχοντες:
Φιλοξενία ενός δωματίου σε αθλητές ερχόμενοι από απόσταση άνω των 100χλμ
Γεύμα στους αθλητές.
Tyre service στο χώρο των pits με ελάχιστη χρέωση.
Για τις κρατήσεις των δωματίων θα τηρηθεί αυστηρά η προτεραιότητα ανάλογα με τον χρόνο δήλωσης συμμετοχής, ενώ γίνεται προσπάθεια για εξασφάλιση επιπλέον παροχών.

Δηλώσεις συμμετοχών θα γίνονται από 28/4 μέχρι και την Τετάρτη 07/05/2014 και ώρα 22:00.
Οι συμμετοχές θα πρέπει να συνοδεύονται από κατάθεση του παράβολου συμμετοχής στον τραπεζικό λογαριασμό Eurobank 0026-0385-90-0100-329798 (Φασνάκης Δημήτριος – Μπαρτζώκας Δημήτριος).
Το παράβολο συμμετοχής είναι  συ ετα μ ακρέσουν να δοκιμλητ60€ ενώ ειδικά για τις συμμετοχής του AutoGP το κόστος για τα μέλη ΣΜΑΚ είναι 50€.

Οι αγωνιζόμενοι για DriftShow και AutoGP θα πρέπει να φροντίσουν έγκαιρα για την έκδοση του ετήσιου δελτίου αθλητή (λισάνς).

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε
στo τηλέφωνο/fax 2461036742 (Γραφεία ΣΜΑΚ κάθε Πέμπτη 20:30μμ – 23:30μμ ), στα κινητά 6948075647 (Λίτσιος Δημήτριος, Πρόεδρος ΣΜΑΚ), 6934610730 (Φασνάκης Δημήτριος) στο email smak@otenet.gr και στο Internet http://www.smakracing.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.