Ανακοίνωση υποψηφιότητας της Χιονίας Ανδρεάδου με τον συνδυασμό «Αλλάζουμε Εποχή»

Φίλες, Φίλοι

Θέλω να αρχίσω αυτή τη σύντομη επιστολή (της αρχικής) γνωριμίας μας, θέτοντας μια «βάση»˙ μία υποχρέωση για μένα, ένα χρωστούμενο στον εαυτό μου, την οικογένειά μου και στον δοκιμαζόμενο λαό μας.
Δεν είναι μόνο δική μου υποχρέωση, είναι όλων των δυτικομακεδόνων, είναι όλων των Ελλήνων:
Η συστράτευση!
Σε ένα αγώνα για τον τόπο μας και την πατρίδα μας.
Σε ένα αγώνα για τη δημοκρατία, τα εργασιακά δικαιώματα … το αύριο.

Απαρχή αυτής της προσπάθειας πρέπει να είναι η αυτοδιοίκηση, που καλείται να διεκδικήσει στην πράξη την αμεσότητα της επαφής με τον πολίτη, να αντιπαλέψει τους μνημονιακούς σχεδιασμούς της συγκυβέρνησης, που τη θέλουν ως εκτελεστή/εντολοδόχο των εντολών μιας Ευρώπης του κεφαλαίου –με εκφραστές την καγκελάριο και τον απεσταλμένο της Φούχτελ (πολυφωτογραφημένο με τους «υπαλλήλους» του στον όμορφο τόπο μας).

Με τιμά η πρόταση του Θέμη Μουμουλίδη να συνδράμω και γω, με τις όποιες δυνάμεις μου, σε αυτή την προσπάθεια, σε αυτή τη συστράτευση.
Με τιμούν, με χαροποιούν και με δυναμώνουν τα πρώτα μηνύματα των συμπολιτών μας.
Με πεισμώνουν, με εξοργίζουν και με γεμίζουν αποφασιστικότητα οι αδικίες και οι κατάφορες παραβιάσεις των κανόνων της δημοκρατίας, από ένα αντιλαϊκό καθεστώς – υποχείριο οικονομικών (και όχι μόνο) συμφερόντων.

Ας δώσουμε λοιπόν –όλοι μαζί- τον δίκαιο αγώνα, τον αγώνα της αντίστασης για το όραμα της κοινωνικής αλλαγής.
Ας ξεκινήσουμε από εδώ, από τη Δυτική Μακεδονία να Αλλάξουμε Εποχή, για να ξαναντικρύσουμε χαμογελαστά πρόσωπα, να ξανανιώσουμε την αισιοδοξία και την ελπίδα στην ψυχή μας.

Ο λαός μας ξέρει να δίνει καλούς αγώνες.
Και όταν ο λαός αποφασίζει να διεκδικήσει το μέλλον του, κανείς και τίποτα δε μπορεί να του σταθεί εμπόδιο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.