Συνάντηση Θεόδωρου Καρυπίδη με παραγωγικούς φορείς του Νομού Καστοριάς



Συνεχόμενες συναντήσεις με παραγωγικούς φορείς της περιοχής μας, είχε  το πρωί της Τετάρτης 30 Απριλίου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρος Καρυπίδης, μαζί με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς κ. Σωτήριο Αδαμόπουλο  και  μέλη του συνδυασμού «Ανατροπή-Δημιουργία».

Ο κ.Καρυπίδης συναντήθηκε κι άκουσε τις απόψεις, τα προβλήματα , τις αγωνίες και τις προτάσεις, από τους επαγγελματικούς συλλόγους, καθώς και τους φορείς (ΓΕΟΚ, ΑΓΡΟΚΑ) των Αγροτών και κτηνοτρόφων του Νομού Καστοριάς, καθώς κι από τους συλλόγους των αλιέων.

Επίσης, ο κ.Καρυπίδης συζήτησε με εκπροσώπους του συλλόγου ξενοδόχων, τα θέματα και τις προοπτικές ανάπτυξης του τουρισμού στην περιοχή μας.

Η αξιοποίηση των συγκριτικών μας πλεονεκτημάτων, (όπως το φυσικό περιβάλλον και ο μνημειακός-πολιτιστικός πλούτος της περιοχής), μπορεί να δώσει δυνατότητες σημαντικής τουριστικής ανάπτυξης, εφόσον βέβαια αποφασίσουμε πραγματικά κι έμπρακτα να εργαστούμε σε αυτή την κατεύθυνση, με σοβαρότητα κι ευθύνη, όπως τονίστηκε κι από τις δύο πλευρές.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.