Ανακοίνωση της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Σερβίων Βελβεντού εν όψει εκλογώνΗ Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Σερβίων Βελβεντού πραγματοποίησε συνέλευση των μελών της την Πέμπτη 10 Απριλίου 2014 και ασχολήθηκε με τις τοπικές αυτοδιοικητικές εκλογές. Επιβεβαίωσε την αμέριστη υποστήριξή της στην Δημοτική Κίνηση ΑΝΤ.Α.Μ.Α. που διεκδικεί την  ανατροπή στα τοπικά δημοτικά πράγματα και καλεί τους δημότες του Δήμου Σερβίων Βελβεντού να συσπειρωθούν και να ενισχύσουν την εν λόγω Κίνηση για να πετύχει το σκοπό της.

Ασχολήθηκε ιδιαίτερα με τη στάση  του μέλους Νικόλαου Λαζαριώτη, ο οποίος στηρίζει ενεργά και συμμετέχει σε άλλο ψηφοδέλτιο, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.  Αποφάσισε με τις προβλεπόμενες διαδικασίες την αναστολή της ιδιότητας του μέλους του ΣΥΡΙΖΑ για τον Λαζαριώτη Νικόλαο, ο οποίος δεν μπορεί, πλέον, να εκπροσωπεί με κανένα τρόπο, σε κανένα χώρο και κανένα επίπεδο τo κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Σερβίων Βελβεντού

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.