Απάντηση του συνδυασμού του Θ. Καρυπίδη σε δηλώσεις του αντιπεριφερειαρχη Καστοριάς Δ. Σαββόπουλου

Απάντηση στις δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Καστοριάς κ. Δημήτρη Σαββόπουλου με αφορμή την τοποθέτηση του Θοδωρή Καρυπίδη, Υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης, όπου παρουσιάσθηκαν οι Κεντρικοί Άξονες του προγράμματος του συνδυασμού του και οι Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοί της Π.Ε. Καστοριάς.

Κατανοούμε την ταραχή του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς κ. Σαββόπουλου, για την αποκάλυψη της πραγματικότητας η οποία καταδεικνύει τη νοοτροπία λειτουργίας της παρούσας Περιφερειακής Αρχής υπό τον κ. Γεώργιο Δακή.

Αντιθέτως, αδυνατούμε να κατανοήσουμε την αντίδραση του, περί τήρησης ενός διαφορετικού επιπέδου στην προεκλογική περίοδο, την στιγμή που παραλείπει να απαντήσει επί της ουσίας στο αν είναι αληθές ή όχι ότι για όλα τα ποσά που διαχειρίζονταν η Π.Ε. Καστοριάς απαιτούνταν η υπογραφή του κ. Δακή.

Θέλουμε λοιπόν να ενημερώσουμε τον κ. Σαββόπουλο ότι σε αυτήν την προεκλογική περίοδο θα ειπωθούν από πλευράς μας μόνον αλήθειες στους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας. Είτε αυτές είναι αρεστές, είτε όχι στον ίδιο και ερωτούμε ευθέως τον κ. Σαββόπουλο:

Διαμαρτυρήθηκε ή όχι σε άλλους Περιφερειακούς Συμβούλους ότι δεν είχε τη δυνατότητα υπογραφής των επιταγών που αφορούσαν την Π.Ε. Καστοριάς;

Έκανε ή όχι ο οδηγός του κ. Σαββόπουλου πολύ συχνά το δρομολόγιο Καστοριά – Κοζάνη για να πάρει υπογραφές από τον κ. Δακή;

Έθεσε ή όχι τα παραπάνω ζητήματα ο ίδιος σε συνεδριάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ζητώντας μάλιστα να καταγραφούν τα λεγόμενα του στα πρακτικά;

Κλείνοντας θέλουμε να επαναλάβουμε τις ευχές μας προς τον κ. Σαββόπουλο για καλή δύναμη και καλό αγώνα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.