Δήλωση υποψηφιότητας του Γρ. Τζουμερκιώτη με τον συνδυασμού του Λ. Μαλούτα «Ενότητα Για Το Δήμο Κοζάνης»

Ένα νέο πρόσωπο έρχεται σήμερα να προστεθεί στο δυναμικό του Συνδυασμού «Ενότητα Για Το Δήμο Κοζάνης», με επικεφαλής τον Λάζαρο Μαλούτα. Πρόκειται για τον νυν Δημοτικό Σύμβουλο Γρηγόρη Τζουμερκιώτη.

Ο Γρηγόρης γεννήθηκε στην Κοζάνη το 1966. Είναι Τεχνολόγος Γεωπόνος και εργάζεται ως Ιατρικός Επισκέπτης. Είναι πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Κόζιανη», από τη στιγμή της σύστασής του.

ΔΗΛΩΣΗ   ΤΟΥ  ΓΡΗΓΟΡΗ ΤΖΟΥΜΕΡΚΙΩΤΗ

Φίλες και φίλοι
Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς…..κανείς δεν δικαιούται να ανήκει σε κανέναν και πουθενά.
Οι κομματικές ταμπέλες και οι τίτλοι ιδιοκτησίας δεν έχουν θέση στον χώρο της αυτοδιοίκησης.

Οι αξίες, οι θέσεις, η προσφορά, η ανιδιοτέλεια ,η αγάπη για τον τόπο και τους ανθρώπους του, αποτελούν θεμέλιους λίθους συμμετοχής ενός πολίτη σε ένα αυτοδιοικητικό σχήμα.

Με τα όποια λάθη και παραλείψεις μου ,αγωνίστηκα με γνώμονα την ανάδειξη τοπικών προβλημάτων ,την προάσπιση των αδύναμων αλλά και την ανάληψη δράσεων πολιτιστικού χαρακτήρα ,καθώς και την ενδυνάμωση θεσμών που στοχεύουν στην βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη, ενσυνείδητα και χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Η μακρόχρονη και ανιδιοτελής ενασχόληση μου με το πολιτιστικό και αθλητικό γίγνεσθαι του τόπου μας ,όπως και η τρίχρονη δημιουργική παρουσία μου στο δημοτικό συμβούλιο, με ώθησαν να αποδεχτώ την τιμητική πρόταση του δήμαρχου κ.Mαλούτα, να συμπορευτούμε σε έναν κοινό στόχο ,αυτόν που λέει ότι η Κοζάνη και οι πολίτες της είναι πάνω από κάθε άλλο.

Μέχρι σήμερα δεν φοβήθηκα τις ευθύνες ,αλλά με εντιμότητα και ευθιξία ,με βαθειά δημοκρατική συνείδηση και ισχυρά ανθρωποκεντρικά πιστεύω ,παλεύω και θα συνεχίζω να μάχομαι για αξίες και θέσεις που υπηρετούν τον άνθρωπο και δίνουν χωρίς δεσμεύσεις ίσες ευκαιρίες σε όλους.

Θα είμαι πάντα δίπλα σας. Καλό αγώνα.

Γρηγόρης Τζουμερκιώτης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.