Εκδήλωση στα Γρεβενά με θέμα: «Η κομματοκρατία ως αιτία της κρίσης και η υπέρβασή της»Η Ομάδα Νέων Γρεβενών σας προσκαλεί στην εκδήλωση – ομιλία που διοργανώνει την Κυριακή 13 Απριλίου 2014 και ώρα 11.30 π.μ. στο Αναγνωστήριο της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Γρεβενών, με θέμα :

‘‘Η κομματοκρατία ως αιτία της κρίσης και η υπέρβασή της’’ .

Ομιλητής θα είναι ο Γεώργιος Κοντογιώργης, καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει συζήτηση.

Η κινητοποίηση των πολιτών αποτελεί δείκτη του κατά πόσο μπορεί η κοινωνία να αντισταθεί στην αποδόμησή της. Εκδηλώσεις όπως η εν λόγω, αφενός μεν βοηθούν στην διεύρυνση της συλλογικής αυτογνωσίας, αφετέρου δε λειτουργούν ως εφαλτήριο αποτελεσματικής δράσης.
Όσοι αισθάνεστε ότι διατηρείτε δυνάμεις η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη. Όσοι αισθάνεστε έντονα απογοητευμένοι σκεφτείτε ότι και μόνο η συνάθροιση με ανθρώπους που αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα μπορεί να σας δυναμοποιήσει.

Καμιά γενιά δεν χάνεται αν δεν το θέλει η ίδια.

Η αλλαγή στην Πατρίδα μας θα προκύψει από το σθένος των πολιτών της.
Το σθένος αποτελεί μέγεθος ψυχικό. Προκύπτει από την άσκηση στην συναλληλία.

Με παρρησία και θάρρος,

Ομάδα Νέων Γρεβενών

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.