Εορδαία: Σύσκεψη του υποψηφίου Δημάρχου Δημήτρη Ζαραφίδη με τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους

ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΖΑΡΑΦΙΔΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ «ΡΕΥΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ» ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ  ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ

Σύσκεψη του υποψηφίου Δημάρχου Δημήτρη Ζαραφίδη με τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 7-4-14 στις 9μμ στο εκλογικό κέντρο της Δημοτικής Κίνησης «Ρεύμα Πολιτών Εορδαίας».

Στην σύσκεψη τέθηκαν ζητήματα της οργάνωσης του εκλογικού αγώνα της ολοκλήρωσης των θέσεων και του προγράμματος της Κίνησης και καθορίστηκε το πρόγραμμα των επόμενων ημερών.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Ζαραφίδης, στην τοποθέτηση του αναφέρθηκε στην σημερινή συγκυρία και την σπουδαιότητα αυτών των εκλογών, λέγοντας πως θα είναι καθοριστικές για το αύριο της Εορδαίας και την ζωή των πολιτών.

Επίσης ο Δημήτρης Ζαραφίδης στην σύσκεψη, ανακοίνωσε τέσσερα επιπλέον ονόματα υποψηφίων που θα στελεχώσουν το κεντρικό ψηφοδέλτιο.

1.       Ευγενία Κατσίδου εκπαιδευτικός

2.       Αιμίλιος Μεντεσίδης μελισσοκόμος

3.       Μίμης Δημητριάδης ελεύθερος επαγγελματίας – κατασκευαστής

4.       Πολιτίδης Τάσος ελεύθερος επαγγελματίας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.