Επιτυχής ολοκλήρωση τεχνικού σεμιναρίου με θέμα «Λειτουργία & έλεγχος δίχρονων / τετράχρονων δικύκλων μηχανών»



Ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Παρασκευή 4 Απριλίου το   τεχνικό  σεμινάριο με τίτλο   «Λειτουργία & έλεγχος  δίχρονων / τετράχρονων  δικύκλων μηχανών »  που διοργάνωσε το 1ο ΕΠΑ.Λ Κοζάνης  στα πλαίσια του προγράμματος αγωγής σταδιοδρομίας που εκπονεί ,  με θέμα  «Λειτουργία συνεργείου δικύκλων»  .

Ευχαριστούμε θερμά τους εισηγητές του σεμιναρίου  Καβαλούδη Ντίνο   Μηχανικός Δικύκλων  και ο Καραδίσογλου Περικλή  Μηχανικός Δικύκλων , εισαγωγείς και επισκευαστές  γνωστής εταιρίας δικύκλων στην πόλη μας .

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου  περιλάμβανε :

10:00 –11:00   «Το επάγγελμα του μηχανικού δικύκλου ,  οργάνωση και λειτουργία συνεργείου δικύκλων»    ( εισηγητής Καβαλούδης Ντίνος ) .
11:00- 12:30  Θεωρητική παρουσίαση με θέμα  «Λειτουργία & έλεγχος  δίχρονων / τετράχρονων  δικύκλων μηχανών »     ( εισηγητές Καβαλουδης Ντίνος  & Καραδίσογλου Περικλής ) .
12:30- 14:00   Πρακτική εφαρμογή και έλεγχος δικύκλων με διαγνωστικό εγκέφαλο στο χώρο του εργαστηρίου της ειδικότητας των Μηχ. Αυτοκινήτων του σχολείου μας .

Σας παρακαλούμε για την μεγαλύτερη δυνατή ενημέρωση των πολιτών της περιοχής μας  για την προώθηση και προβολή του έργου μας    
Σας αποστέλλουμε φωτογραφίες και βίντεο από την εκδήλωση .

  Ο Διευθυντής 1ου ΕΠΑΛ                                              Ο Υπεύθυνος του έργου
  Καρακάσης Εμμανουήλ                                              Ευσταθιάδης Θεοχάρης                   

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.