Γιάννης Παπαγεωργίου: Υποψήφιος με τον Συνδυασμό «ΕΝΟΤΗΤΑ για τον Δήμο Κοζάνης» με τον Λάζαρο Μαλούτα



Αγαπητοί Συμπολίτες – Φίλες και Φίλοι
 
Συμμετέχω πάλι και επιλέγω να υπηρετήσω τους θεσμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με ηγέτη τον έμπειρο Τεχνοκράτη, σπουδαίο επιστήμονα και άνθρωπο, μέγιστης ηθικής αξίας, τον Δήμαρχό μας Λάζαρο Μαλούτα και τον Συνδυασμό «ΕΝΟΤΗΤΑ για τον Δήμο Κοζάνης». Η ενασχόληση με τα κοινά είναι όχι μόνο δικαίωμα αλλά κυρίως χρέος, καθήκον του καθενός. Γιατί πιστεύω πως επάξια σας εκπροσώπησα όλες τις προηγούμενες φορές, με την θέληση για προσφορά στον τόπο μου, με την επιστημονική και επαγγελματική εμπειρία, που την χαρακτηρίζει η επίγνωση του χρέους και της ευθύνης που αναλαμβάνω. Γιατί η Αυτοδιοίκηση αφορά κάθε πολίτη, αφορά τις βασικές αρχές της συμμετοχικής Δημοκρατίας. Γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι η αποκεντρωμένη αυτοδιοίκηση είναι μονόδρομος για την Δημοκρατία, την Πρόοδο και την Ανάπτυξη.

Η Σημερινή Δημοτική Αρχή, όλα τα προηγούμενα χρόνια, απέδειξε ότι θέλει, μπορεί και δίνει λύσεις στα Τοπικά προβλήματα. Έχουν μπει βάσεις για ανάπτυξη με κοινωνική Δικαιοσύνη, για την βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη, για τη δημιουργία σύγχρονων υποδομών. Κεντρική μας Πολιτική είναι η Πράσινη Ανάπτυξη και στοίχημα μας, η αναβάθμιση και η διερεύνηση του ενεργειακού χαρακτήρα του Δήμου μας, η οποία αποτελεί ένα από τα βασικότερα ζητούμενα στην κατεύθυνση άρσης της αναπτυξιακής παθογένειας και της επικίνδυνα κλιμακούμενης ανεργίας.

Με εκτίμηση
Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος

Γιάννης Παπαγεωργίου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.