Τεχνικό σεμινάριο από το 1ο ΕΠΑΛ: «Λειτουργία & έλεγχος δίχρονων/τετράχρονων δικύκλων μηχανών»



Το 1ο ΕΠΑ.Λ Κοζάνης  στα πλαίσια του προγράμματος αγωγής σταδιοδρομίας που εκπονεί ,  με θέμα  «Λειτουργία συνεργείου δικύκλων»  διοργανώνει για τους μαθητές  τεχνικό  σεμινάριο με τίτλο   «Λειτουργία & έλεγχος  δίχρονων / τετράχρονων  δικύκλων μηχανών »

Εισηγητές του σεμιναρίου θα είναι ο Καβαλούδης Ντίνος   Μηχανικός Δικύκλων  και ο Καραδίσογλου Περικλής Μηχανικός Δικύκλων , εισαγωγείς και επισκευαστές  γνωστής εταιρίας δικύκλων στην πόλη μας .
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Απριλίου και ώρα 10:00 πμ  έως 14:00 μμ στο αμφιθέατρο του σχολείου  Κ. Καραμανλή 26.

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου θα περιλαμβάνει :

10:00 –11:00   «Το επάγγελμα του μηχανικού δικύκλου ,  οργάνωση και λειτουργία συνεργείου δικύκλων»    ( εισηγητής Καβαλούδης Ντίνος ) .
11:00- 12:30  Θεωρητική παρουσίαση με θέμα  «Λειτουργία & έλεγχος  δίχρονων / τετράχρονων  δικύκλων μηχανών »     ( εισηγητές Καβαλουδης Ντίνος  & Καραδίσογλου Περικλής ) .
12:30- 14:00   Πρακτική εφαρμογή και έλεγχος δικύκλων με διαγνωστικό εγκέφαλο στο χώρο του εργαστηρίου της ειδικότητας των Μηχ. Αυτοκινήτων του σχολείου μας .

Σας προσκαλούμε να παραβρεθείτε στην εκδήλωση που διοργανώνει το σχολείο μας.   
Σας παρακαλούμε για την μεγαλύτερη δυνατή ενημέρωση των πολιτών της περιοχής μας  για την προώθηση και προβολή του έργου μας    

  Ο Διευθυντής 1ου ΕΠΑΛ              Ο Υπεύθυνος του έργου
  Καρακάσης Εμμανουήλ                  Ευσταθιάδης Θεοχάρης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.