Υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά ο Μαρινάκης;



Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ημέρες άνθρωποι της πολιτικής ανεξαρτήτως κομμάτων, του εμπορίου και των επιχειρήσεων και της Εκκλησίας ζήτησαν από τον κ.Μαρινάκη να θέσει υποψηφιότητα. Την αρχική πρότασης φέρεται να έκανε ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, ενώ υπέρ της υποψηφιότητάς του είναι και αρκετοί εφοπλιστές οι οποίοι και έχουν τα γραφεία τους στον Πειραιά, αλλά και γνωστοί  άνθρωποι από τον εμπορικό σύλλογο της πόλης. Επίσης, ο Μητροπολίτης

Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρολεύκων» είδε θετικά την πρόταση, αφού μεγάλωσε στο λιμάνι, ωστόσο είναι επιφυλακτικός και όπως λέει στο περιβάλλον του θα το σκεφτεί σοβαρά και θα πάρει την οριστική του απόφαση μέσα στις επόμενες μέρες. Μάλιστα έχει αρχίσει να βολιδοσκοπεί ονόματα που θα μπορούσαν να πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιό του και ανάμεσά τους φιγουράρει και αυτό του γιου του Σωκράτη Κόκκαλη, Πέτρου.

Σημειώνεται ότι ο πατέρας του Βαγγέλη Μαρινάκη, Μιλιτιάδης, στο παρελθόν υπήρξε στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης.

airetos.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.