Σχετικά με την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Κοζάνη – Του Κοσμά Καλεντηριάδη, υποψήφιου δημοτικού συμβούλου



Καλημερα σ ολους τους φίλους και σ ολους τους εχθρούς … Περασε άλλη μια εθνική εορτή .. Με πολυ κόσμο στους δρόμους ,γεμάτοι (πληγωμενα) χαμογελα ,να προσπαθούν να νιώσουν μεσα τους πως κατι καλο συμβαίνει και πως τελικα ίσως και να εχουμε απελευθερωθεί. Συζητήσεις με έντονα βλεματα και πρόσωπα γεμάτα αγωνία για το αβέβαιο αύριο προσπαθώντας να κανουν την μερα τους ποιο γεμάτη μιας και ξέρανε οτι σε λίγες ωρες τελειώνει όλο αυτο το θέατρο του παραλόγου .. Και για να μην γράφω μεχρι αύριο ολα αυτα που είδαμε οι ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ απο μας και πραγματικα ντρεπόμαστε για ολους αυτούς (ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟΥΣ)που πρωταγωνίστησαν σ όλο αυτο , συνεχίζω ακούγοντας το τηλ μου …!!! Εγω :Καλημερα

Η Τραπεζα: καλημερα σας
Εγω :Ποιος ειναι παρακαλω;;
Η Τραπεζα :Εκ μέρους της ( τάδε τράπεζας ) για το επαγγελματικό δάνειο σας .
Εγω : Ειπα και γω απελευθερωθηκαμε
Η Τραπεζα : Να συνεχίσω κύριε; Για την δικη σας ασφάλεια και την ασφάλεια της τράπεζας η κλήση σας καταγράφεται και θα ήθε…..
Εγω : Σταματήστε σας παρακαλω . Θα ήθελα να ζητήσω να μην καταγράφεται η κλήση μου μιας και εχω όλο το ΔΙΚΑΙΩΜΑ .
Η Τραπεζα : μπιμππππππππππππ…….!!!

Σηκώνομαι ΛΟΙΠΟΝ γεμάτος (χαρά) απο το πρωινό τηλ Ετοίμαζω εναν ΕΛΛΗΝΙΚΟ Καφε και κάθομαι σκεπτόμενος : ΓΙΑ ΠΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΙΛΆΜΕ ;;Τελος πάντων ανοίγω και το λάπτοπ και βλεπω στα πρώτα κείμενα : Ο τάδε υποψήφιος δήμαρχος (ΠΑΣΟΚ) σε σχετικές τους δηλωσεις είπε … Ο τάδε υποψήφιος δήμαρχος (ΝΔ) σε σχετικές του δηλωσεις είπε…. Ο τάδε υποψήφιος δήμαρχος (ΣΥΡΙΖΑ) σε σχετικές τους δηλωσεις είπε…

Ο τάδε υποψήφιος δήμαρχος ( ΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ) σε σχετικές του δηλωσεις είπε… Κατεβαίνω ποιο κατω και τι να δω : Ανακοινωσε την υποψηφιότητα της με τον (ΠΑΣΟΚ) η ταδεεεεε… Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του ο τάδε με τον ( ΣΥΡΙΖΑ) .. Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του με τον ο τάδε με την ( ΝΔ ) … Και σκέφτομαι τελικα ποιος φταίει ;; ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΥΤΟΙ;; Πανω απο 1.500.000 εκατομμύριο ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ δέχονται καθημερινά τηλεφώνημα απο κάποια Τραπεζα γιατι δεν εχουν να πληρώσουν την ελάχιστη δόση τους και ολα αυτα γιατι κάποιοι μας ΦΕΡΑΝΕ μεχρι εδω .. Μας ξεγελασανε και μας βάλανε στο ΔΙΚΟ τους τερέν με το ετσι θελω .. Κι ΕΜΕΙΣ τι κανουμε .. ;;; Γιατι τους αφήνουμε ;;; Πρεπει να τους αλαξουμε ΤΩΡΑ πριν μας βάλουμε να υπογράψουμε και να πουλήσουμε και τις ΨΥΧΕΣ μας … Μονο ΕΜΕΙΣ μπορούμε .. Πραγματικα λυπάμαι που βλεπω νέους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ να κατεβαίνουν στο στίβο των δημοτικών εκλογών κατω απο κομματικές ομπρέλες .. Γιατι ρε παιδια ;; Γιατι τους δίνετε αυτο το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ;; Θα εκμεταλλευθούν τα νιάτα σας και τις ιδέες σας ετσι ΟΠΩΣ τους λεει το καθε κόμμα .. Θα περάσετε απο την κολυμβήθρα του δήμου ολους τους κομματικούς μηχανισμούς χωρις να εχετε πραγματικα ΚΑΝΕΝΑ ΛΌΓΟ …!!! Και να θυμάστε κατι ….

Ειμαστε υπεύθυνοι γιαυτα που κανουμε αλλα πολυ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ γιαυτα που μπορούμε και δεν κανουμε … ΕΛΠΊΖΩ η νέα μερα να φέρει ΑΦΥΠΝΙΣΗ και να δείτε τα πραγματα κι απο μια άλλη πλευρά με γνώμονα το παρελθον , το παρον και σκεπτόμενοι βαθιά ποιο ΜΠΟΡΕΙ να ειναι το μέλλον αυτού του τόπου ψηφίζοντας και στηρίζοντας παλι ΚΟΜΜΑΤΑ ..!!! Ολοι μαζι μπορούμε να αλαξουμε πολλα .. ΦΤΑΝΕΙ να θελουμε ..

Καλη σας μερα..!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.