Ραχήλ Μακρή: «Σφίγγουν τα γάλατα για τον Σαμαρά και αποκαλύπτονται τα πιόνια εφιάλτες»Τα στερνά τιμούν τα πρώτα. Ο αγώνας για την εθνική ανεξαρτησία και την ανάκτηση της αξιοπρέπειας του γένους αποδεικνύεται ότι δεν έχει ακόμα τερματιστεί. Η Τρόικα απαιτεί και η υποταγμένη ηγεσία της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ διαμελίζει την ελληνική κοινωνία υπακούοντας στους οικονομικούς δυνάστες μας.

Η ελάχιστη ρανίδα ήθους και εθνικής συνείδησης των βουλευτών των κομμάτων της Συγκυβέρνησης αναπόφευκτα θα οδηγήσει αργά ή γρήγορα σε απώλεια της δεδηλωμένης. Η προοπτική αυτή τρομάζει τους Σαμαρά και Βενιζέλο.

Για τους λόγους αυτούς οι μάσκες πέφτουν, οι εφιάλτες αποκαλύπτονται και ο λαός πλέον γνωρίζει τους λόγους της κοινοβουλευτικής ανυπαρξίας τους. Ο ένας μετά τον άλλον ρίχνουν τις ασπίδες, τρέχουν ως πρόβατα παρέχοντας γη και ύδωρ, κατακερματίζουν την προσπάθεια κοινής δράσης έναντι των μνημονιακών συμβάσεων υποταγής και δημιουργούν προπέτασμα καπνού, που υπηρετεί άμεσα ή έμμεσα την Συγκυβέρνηση.  

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, όσο ασήμαντα και εάν είναι τα πρόσωπα σε σχέση με την απαξία των πράξεων τους, όσο σημαντική και εάν είναι η καμπή για τον αντιμνημονιακό αγώνα, τόσο περισσότερο οφείλουμε να κάνουμε τις επιλογές μας, με γνώμονα το εθνικό και όχι το προσωπικό συμφέρον.  

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.