Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης: 4η Πανελλήνια συνάντηση κιθαριστικών συνόλων



Η 4η Πανελλήνια συνάντηση κιθαριστικών συνόλων πραγματοποιείται στο πλαίσιο της συνεργασίας μεταξύ Δημοτικών Ωδείων και Μουσικών Σχολείων, που  έχει ως κύριο στόχο την καλλιτεχνική συνύπαρξη συνόλων, που δημιουργήθηκαν κάτω από το ίδιο καλλιτεχνικό και εκπαιδευτικό πρίσμα: την δημιουργικότητα των νέων μαθητών της κιθάρας μέσα από μια μουσική ομάδα, μικρή ή μεγάλη.

Τo Δ.Ω.Κ. για 4η συνεχή χρονιά διοργανώνει την Πανελλήνια συνάντηση κιθαριστικών συνόλων. Η θεσμοθετημένη πια αυτή διοργάνωση, σκοπό έχει την προβολή της κιθάρας σαν μέλος ορχηστρικών μουσικών συνόλων, εξερευνώντας καινούριες πτυχές  ερμηνείας και ηχοχρωμάτων αλλά ταυτόχρονα αποτελεί και ένα σημαντικό παράγοντα της εκπαιδευτικής διαδικασίας, ο οποίος είναι πόλος έλξης για τους μαθητές. Το εξαιρετικό επίπεδο των μουσικών συνόλων αναδεικνύει τη εξαιρετική δουλειά που γίνεται από τους καθηγητές που μας ξεναγούν κάθε φορά σε καινούριες ηχητικές δημιουργίες.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Τέχνης το Σάββατο 29 Μαρτίου και ώρα 8.00 μ.μ. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.